Loading

-Gycklargruppen-Pest & Kolera KAOSKOMEDI - MEDELTIDA GYCKLARE

Vad är Gycklargruppen Pest & Kolera?

Låt oss vara seriösa en stund.

Vi är en internationellt turnerande professionell komedigrupp med inriktning på medeltid och vikingatid. Vi anpassar oss till det mesta och levererar fantastiskt material gång på gång. Inte konstigt att vi blir bokade många år i rad!

KONTAKT: info@pestochkolera.se TEL: 0768-834314

Gå direkt till det du vill läsa om

Eller scrolla nedåt för vår introduktion!

MARKNADSSHOWER

Det är på hundratals medeltida och vikingatida marknader vi byggt vårt rykte om att vara ett av de mest fantastiska inslagen man kan boka i Europa.

Gycklargruppen Pest & Kolera utför spektakulärt svåra trick blandade med rena galenskaper.

Showen innehåller allt från fåniga partytrick att använda på nästa firmafest till farliga fakirmanövrar som säkrast lämnas till proffsen.

Föreställningen ligger på ungefär 20-45 minuter men man bör veta att Gatushower är en levande konstform och kan variera väldigt mycket i utförande mellan varje tillfälle.

Även om vi har en röd tråd att följa så har vi ändå en stor del improvisation i våra shower vilket lika gärna kan leda till att vi ligger på marken och skrattar tillsammans med publiken som att det blir en välpolerad skicklighets och humorshow.

TORNERSPEL

Tornerspel är något av det häftigaste vi vet och genom åren har vi träffat på de flesta som finns i Sverige!

Vill du sätta fart på ditt Tornerspel och lyfta det till helt nya nivåer så är det oss du skall ha på banan!

Vare sig det gäller att skapa nya ideer och skådespel, bygga om hela spelet, hitta på nya grenar eller sätta eld på hela spektaklet så kan du räkna med att vi vet vad vi gör!

Men framför allt: vi är proffs på att få igång publiken och få upp tempot på alla spel i hundraåttio!

Alla riddarspel borde ha Pest & Kolera på riddarbanan!

Eller som Tornerspelslaget Torneamentum sa:

"Ni är helt enkelt bäst!"

ELDSHOWER

Låt Gycklargruppen Pest & Kolera sätta fart på tillvaron!

Med otaliga eldshower i bagaget kan Gycklargruppen Pest & Kolera leverera en fartfylld energisk eldshow med action och humor.

Skicklighet blandas med en terapeutisk mängd fånighet, för att bli en färgsprakande upplevelse som passar såväl stora som små arrangemang.

Vill du ha mer? Mycket mer? Kolla då in vår föreställningar "Gycklarnas Natt", eller "Ragnarrök"!

Ovanliga eldshower som blandar vårt unika sätt att gyckla med eld och humor i över en timmas långa föreställningar.

Skratt och applåder utlovas. Jubel garanteras. Tårar är osannolikt, så länge Anton vädrat kläderna…

VÅRA KORTFILMER

Vi äääälskar att hitta på dumheter. Och givetvis skall vi ge oss in i sådant vi inte kan. Men roligt hade vi och fler blir det!

GYCKLARNAS NYA KLÄDER

SKÅDESPELARE & STUNTMÄN

De tre gycklarna, Jakkin, Anton och Toby har varit med i många tv och filmproduktioner. Både som skådespelare och stuntmän. Vi trivs bäst i historiska sammanhang men jobbar även gärna i produktioner satt i nutid.

Stunt för event

Är du chef för ett företag och vill göra en storslagen entré? Kanske falla ned i det dukade bordet, snubbla nedför en lång trapp eller som en actionhjälte komma repellerande ned från taket, spöa på några busar och rädda kvällen?

Vi har gjort detta och mycket mer! Att i hemlighet byta ut nyckelpersoner i företag och få dem att framstå som superhjältar är vi proffs på! Mycket uppskattat och riktigt, riktigt roligt!

Våra artister älskar att få just dig att se ut som en actionhjälte medan de själva bugar bakom scenen!

Stunt i film och TV

Flera av Circus Titans artister har jobbat med stunt i film & tv. Bland annat på stora produktioner som Johan Falk, Sanningen om Marika, 183 dagar m.m

Med många års kamervana och ett stort engagemang inom säkerheten bakom stunten är vi en värdefull tillgång till vilken produktion som helst.

Vi utför skräddarsydda slagsmål, historisk vapenteknik och kamp, trappfall, höga fall, modern vapenteknik, bilstunt m.m

MOVIE MERCENARIES INTERNATIONAL

Circus Titans stuntartister går under namnet TEAM TITAN

Team Titan är sedan september 2013 ansvariga instruktörer och ansvariga ledare för MMi Sweden.

Movie Mercenaries International ”MMi” startades av stuntlegenden Seoras Wallace som var stuntkoordinator på produktioner som Braveheart, 300, Saving private Ryan, Highlander och många fler.

Team Titan, som består av stuntmännen och cirkusartisterna Jakkin Wiss, Anton Franzon och Jimmy Hellgren som reste till Skottland för att påbörja samarbetet med Seoras Wallace. Hela den historien och mycket mer finns på sidan www.teamtitan.org

KONTAKT:

Jakkin Wiss, Olofstorp Ljungslätt 1, Herrljunga. Tel: 0768834314. E-Mail: info@pestochkolera.se

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.