Loading

Wat heeft Cees met Claudia de Breij? ‘Ga voor elkaar, ga voor de muziek, en dus: ga voor de harmonie.’

Claudia de Breij staat in de theaters met de voorstelling NU! Voor het slotstuk is Cees gevraagd om een arrangement te maken van “onze Harmonie”.

Dit slotstuk wordt gespeeld door de plaatselijke muziekvereniging waar Claudia op dat moment op de planken staat. Eind augustus gaat Cees met een aantal muzikanten de Wisseloord Studio’s in om samen met Claudia de Breij dit stuk op cd te zetten.

‘Ga voor elkaar, ga voor de muziek, en dus: ga voor de harmonie.’

Nieuwe demo fragmenten online

Op www.ceescoenen.nl/geluidsfragmenten worden nieuwe demofragmenten weergegeven. Dit zijn voorbeelden van de bladmuziek die te vinden is op de website. Een voorbeeld beluisteren? Klik op de knop hieronder voor een selectie van de arrangementen.

ccmp.nl is nu ceescoenen.nl

Veel muzikanten kennen mij als Cees Coenen. Waarom dan de website www.ccmp.nl? Een lastige naam! Sinds dit jaar heb ik er voor gekozen om alle producten en diensten onder te brengen onder de naam:

www.ceescoenen.nl

Nieuwe medley van Chef’Special voor hafa en dweilorkest.

Een zeer leuke medley van Amigo en In Your Arms is nu verkrijgbaar voor harmonie, fanfare en dweilorkest. Voorbeeld beluisteren of bekijken? Klik op de button

Opname voor YouTube Alarmfase3

Voor de clip "Survivor" van Alarmfase3 heeft Cees de audio opgenomen. Het is een waanzinnig mooie weergave van hoe leuk muziek maken in een dweilorkest is.

Meer informatie

Op de website www.ceescoenen.nl staat een catalogus met diverse arrangementen. Daarnaast maakt Cees veel maatwerk arrangementen waarbij rekening wordt gehouden met de bezetting. Buiten het arrangeren om is Cees dirigent van verschillende muziekverenigingen en geeft hij workshops voor kleine en grotere bezettingen. Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met Cees via de website www.ceescoenen.nl/contact of door te bellen naar 06-10284340.

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.