Loading

Kallion Wapis Vapaaseurakunta Helsinkiä varten

Olemme vuonna 2013 aloittanut kristillinen seurakunta Helsingissä. Uskomme Kristukseen, joka rakastaa jokaista meistä ehdottomasti riippumatta taustastamme, teoistamme tai uskomuksistamme. Uskomme kolmiyhteiseen Jumalaan, jonka edessä olemme kaikki syyllisiä, mutta joka Kristuksen Ristissä tarjoaa meille ehdotonta anteeksiantoaan ja rakkauttaan kerta toisensa jälkeen. Uskomme, että kristinuskossa ei ensisijaisesti ole kyse paremmaksi ihmiseksi tulemista, vaan Jumalan anteeksiannosta, rakkaudesta ja armosta, jonka hän antaa meille ilmaisena lahjana Kristuksen ristinkuolemassa ja ylösnousemuksessa. Jokainen on tervetullut!

HELSINKIÄ VARTEN

Haluamme tehdä Helsingistä paremman kaupungin jokaiselle ihmiselle. Tehtävämme ei ole käännyttää ketään. Haluamme luoda yhteisöllisyyttä, tuoda yhteen ihmisiä eri taustoista ja muodostaa siltoja ihmisryhmien välille. Unelmoimme tasa-arvoisesta, vapaasta yhteisöstä, jossa ketään ei jätetä yksin ongelmiensa kanssa ja jossa jokainen hyväksytään mukaan rakentamaan yhteistä hyvää. Niille, jotka ovat kiinnostuneita kristinuskosta, haluamme tarjota turvallisen ympäristön, jossa voi kysellä, miettiä, pohtia, tutkia ja etsiä vastauksia elämän vaikeisiin kysymyksiin.

JUMALANPALVELUS

Elämä täyttyy usein erilaisista tehtävistä, vastuista ja muista kuormittavista asioista. Usein emme osaa laittaa asioita oikeaan tärkeysjärjestykseen ja oikeisiin mittasuhteisiin. Yhteiskunta, työ ja läheiset ihmissuhteet vaativat paljon. On vaikeaa olla hyvä ihminen. Siksi me seurakuntana tulemme yhteen joka sunnuntai muistuttamaan toisiamme siitä mikä todella on tärkeää: että Kristus on tehnyt kaiken puolestamme, että olemme hyväksyttyjä ja rakastettuja, että meitä autetaan ja meistä pidetään huolta. Kristinuskon voima ei ole eettisessä opetuksessa, säännöissä ja ponnisteluissa, vaan tässä ilosanomassa: että kyse ei ole siitä mitä me annamme, vaan siitä ilmaisesta lahjasta, jonka Jumala on Kristuksessa antanut meille. Jumalanpalveluksemme on hyvin yksinkertainen ja rakentuu puheista, musiikista, rukouksesta ja ehtoollisesta. Hyvänä bonuksena saat kahvia, pullaa ja juttuseuraa. Jos tämä tuntuu sinusta vieraalta kerromme mielellämme lisää. Tervetuloa tutustumaan!

Syksy 2019

Monista käytännön muutoksista johtuen olemme jumalanpalvelusten osalta toistaiseksi tauolla ainakin syksyn 2019 ajan.

KEITÄ ME OLEMME
Tommi Ahonen, pastori, Puh. 0505308627, tommi.posti(ä)gmail.com
Johtotiimi vasemmalta oikealle: Tommi, Teemu, Matti, Susanna, Minna ja Paula
YHTEISTYÖ

Kukaan ei pärjää yksin. Muutosta voi tapahtua vain jaetun tavoitteen ympärille järjestäytyneen yhteistyön kautta. Siksi etsimme jatkuvasti uusia toimijoita, jotka jakavat tavoitteemme paremmasta Helsingistä, Suomesta ja maailmasta. Tällä hetkellä teemme yhteistyötä seuraavien tahojen kanssa:

  • Suomen Vapaakirkko
  • City to City Europe
  • New Wine Finland
  • YWAM - Youth with a mission
YHTEYSTIEDOT

Kokoontumiset: Happisali, Sörnäisten rantatie 31, 00540 Helsinki

Postiosoite: E. J. Nyströmin polku 3 C 86, 00650 Helsinki

Pastori Tommi Ahonen, 0505308627, tommi.posti(ä)gmail.com

TILITIEDOT: FI04 5780 3820 1177 85, Viitenumerot: 30083 (lähimmäistyö), 30025 (lahjoitukset ja kymmenykset)

Olemme osa Suomen Vapaakirkkoa.

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.