Loading

Familj-Barn & kärlek Bilder av dem du älskar mest

Tiden flyger iväg, familjen växer och förändras. Två möts och blir en, nya små liv kommer till, stora barn flyger ut ur boet. Minnena sammlas på en rad av både vardag och fest.

För mig är det viktigt att fånga era minnen på bilder, så att ni kan se tillbaka på dem och njuta av dem, minnena blir så mycket starkare då. Att fånga bilden av er, era barn, er familj just precis som ni när här och nu är en av de saker jag älskar med mitt arbete som fotograf.

Moment Design - Bilder på er som ni är

Jag arbetar med en teknik som kallas för Moment design. När ni kommer till mig för er fotografering - varesig det är en kärleksfotografering eller familjefotografering - så kommer ni få en upplevelse tillsammans. En moment design fotografering är mer än bara en fotografering, det är en upplevelse, ett avbrott i vardagen fylld med lek och närhet, En dejt med dem du älskar mest!

Hur fotograferingen kommer att bli beror helt och hållet på er. Jag kommer inte att ställa upp er och be er le mot kameran, ni behöver inte känna att ni är några andra än er själva när ni står där. Istället kommer jag visa er hur fantastiska ni är och hur underbar just er familj är! Jag vill att era minnen från vår session ska bli de allra bästa och jag vill att ni ska ha roligt, ni ska skratta, kramas, leka och vara nära!

Familjefotografering

När ni kommer till mig för er familjefotografering så kommer jag ge er tid att bara vara och leka tillsammans, utan en massa måsten. En stund att vara med varandra och att få bilder som är ovärdeliga för er och era barn i framtiden. För hur många bilder är man som förälder med på egentligen? De är de bilderna barnen vill se när de växer upp sen, för att bevara minnet av sin mamma och pappa som ni var när de var små.

En familj kan bestå av så många olika personer, ni kan vara två, kanske med ett mirkael i magen? Ni kan vara tre, fyra, fem...eller ännu fler....ni kan vara olika generationer, syskon eller kanske er familj består av era bästa vänner? Oavsett vilket - kom och upplev en mysig stund tillsammans!

Barnfotografering

Från en liten plutt på någon månad tills dess att barnen vuxit om en själv....Alla åldrar är så roliga att fånga på bild! Ett barn för porträtt eller syskonfotografering? Jag anpassar fotosessionen efter ålder på barnen och antal barn. Hos mig får barnen vara sig själva, de får leka och ha roligt. Att gå till fotografen ska inte vara tråkigt och en massa sitta still. När ni kommer till mig så är det glada miner och skratt som gäller...men på barnens villkor. Då får ni bilder på era barn - precis så som de är.

Kärleksfotografering

Att få göra en kärleksfotografering är så roligt! Att fånga just er kärlek på bild och ge er en mysig stund för er själva. Kärleksfotograferingen handlar om just er och era känslor - oavsett om ni är nykära, ska förlova er eller smiter ifrån barn och måsten ett litet tag

Prislista för familje & barn fotograferingar

Upp till 1 timmes fotografering i studio eller utomhus. Urval och redigering av era bilder. Personligt designmöte med bildvisning där ni får välja ut de bilder ni älskar mest.

900 kr

Återkommande kunder har alltid 20% rabatt på fotograferingsavgiften (Gäller ej på bröllopsfotorgafering, specialpaket eller helg/kvälls tillägg) Efter kl 17.00 på vardagar och under helger tillkommer en kostnad på 500 kr per timme

Till min prislista för Produkter

Cakesmash

Dax för familjens minsting att fylla 1 år? Föreviga första födelsedagen med riktiga kalasbilder. Under en rolig - och kladdig - fotografering får er lilla ettåring kladda loss och smaka på sin egen fina tårta.

1 timmes fotograferig - med och utan tårta, i studio eller utomhus. Lån av rekvisita, filtar, korgar mm En fin tårta bakad av en konditor. Urval och redigering av era bilder. Personligt designmöte med bildvisning där vi går igenom era bilder och ni väljer ut era favoriter till fina produkter

Pris 1600 kr

Högtider

Dopkalas, konfirmation, Student eller firande av jämna födelsedagar. Jag hjälper er gärna att föreviga de där lite extra speciella dagarna i livet. Kontakta mig för mer information och priser för dessa fotograferingar.

Vill ni veta mer?

Vad roligt! Kontakta mig via formuläret på min hemsidan eller via mail till info@kelasbilder.se. skriv gärna vad ni vill att jag förevigar, hur många ni är och berätta lite om er själva.

Jag ser fram emot att höra av er

Created By
Michaela Edlund
Appreciate

Credits:

Fotograf Michaela Edlund 

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.