Loading

Lomalle Antibesiin Rivieralle Soita 040 1747 149

Viehättävä Antibesin kaupunki Ranskan Rivieralla tarjoaa mukavan matkakohteen ympäri vuoden. Täysin kalustettu ja varustettu kaksio vanhan kaupungin kupeessa rue Bertaïnalla tarjoaa mukavan loma-asunnon 4-5 hengelle. Asunto sijaitsee keskellä palveluja, 100 metrin päässä Antibesin huvivenesatamasta. Lähimmälle rannalle, Plage de la Gravettelle, kävelee noin 10 minuutissa.

Nizzan lentokentälle kulkee Antibesista pikabussi. Lähin pysäkki on Antibesin juna-asemalla, josta kävelee asunnolle noin 7 minuutissa.

Asunto vuokrataan mieluiten kokonaisina viikkona. Kesä-elokuussa viikkovuokra on 750€. Talvikautena marras-helmikuussa viikkovuokra on 500€. Syys-lokakuussa ja maalis-toukokuussa vuokra on 600€. Vuokraan kuuluvat liinavaatteet ja autohallipaikka. Kysy tarjousta useamman viikon vuokrasta. Lisätietoja: Tuija 040 1747149 tai sähköposti viitalatuija@gmail.com.

Varusteina asunnossa ovat keraaminen keittotaso, astianpesukone, pyykinpesukone, silitysrauta ja -lauta, uuni, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, jääpalakone, leivänpaahdin. Kylpyhuoneessa suihku, pyyhekuivaaja ja hiustenkuivaaja. Erillinen WC.

Antibesin kaupunki on vireä ympäri vuoden. Sieltä on myös helppo tutustua Rivieran muihin suosittuihin kohteisiin sekä bussilla että junalla. Nizzaan on matkaa noin 25 km, Cannesiin 10 km.

Created By
Tuija Viitala
Appreciate