Loading

Ta Træna med Storm Takk til alle som tok TRÆNA med storm 2019

Vi inviterte til å Ta Træna med Storm, og storm ble det! Full storm til og med. Men de tøffe festivalbesøkende klarte å ta seg over havet til Træna og tok bokstavelig øya med storm. Før noen fine dager det ble! Vi fikk oppleve en åpning med kloke ord, prisutdeling og "dåp" av festivalen ved å bade i et fiskekar. Vi hadde seminar om stedsutvikling og samfunnsinnovasjon med innlegg om vikten av å skape de gode lokalsamfunnene, å støtte ildsjelene og å bli "the first follower" hvis du ikke er ildsjelen selv. Vi hørte forfatterforedrag om Havlandet og vi hadde kunståpning i Museumshagen. Lunsj og middager ble servert av Chefs in Residence og plutselig var Træna Taco og fritert svømmeblære på alles lepper! Skrei-middagen på bildekk på MF Husøy har blitt en klassiker og konsert oppe i fergesalongen er også en tradisjon. Dessuten samlet vi folk på Stormvandring, til Artist Talk i Badstue-Naustet og til konserter og klubb i Hjellan. Tromsøbandet Hollow Hearts avsluttet lørdagen med fine toner. På søndagen hadde stormen lagt seg, og plutselig våknet øya opp i laber bris.

Nye smaksopplevelser, nye kjentskaper, gode samtaler og masse vind i håret ble det. Vi vil takke ALLE herlige mennesker som stod støtt i stormen i lag med oss. Aloha oi, intill vi møtes igjen!

Her er noen bilder fra deltakerne!

Photos by Matti Lucie Arentz
Photos by Kathrine Sørgård
Kathrine Sørgård
Seminar om Stedsutvikling og samfunnsinnovasjon, Foto: Ann Lois Hansen
Photo Arvids Baranovs

Har du bilder fra Ta Træna med storm som du vil dele? Gjør en mappe og send til moa@trana.kommune.no <3 TAKK!

Credits:

Kathrine Sørgård, Matti Lucie Arentz, Ann Lois Hansen, Arvids Baranovs

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.