Loading

MEDIATIEDOT 2020

Suosittu matkailumedia, joka tavoittaa jopa 120.000 Tallinnasta kiinnostunutta suomalaiskontaktia kuukaudessa!

Online Media

30.000 sivunäyttöä / kk

Social Media

60.000 näyttöä / kk

Guide Book

30.000 kpl / kk

Sisältömarkkinointi

Mainostusmuoto, missä yrityksestäsi ja palveluistasi tuotetaan kohderyhmän arvostamaa, sekä sille hyödyllistä ja johdonmukaista markkinointisisältöä sivustollamme.

Sisältömarkkinoinnin avulla pääset osaksi sivustomme aitoa sisältöä yhden vuoden ajaksi, mikä tuo kiinnostavuuden ja uskottavuuden lisäksi näkyvyydellesi myös pitkäkestoisuutta.

Sisältökampanjat pitävät sisällään artikkeleiden nostot Facebook ja Instagram -kanavissamme 4 kertaa vuodessa sekä maksettua Facebook-mainontaa aktivoimaan jatkuvasti kasvavaa lukijamääräämme luoksesi.

Halutessasi voit valita myös pelkän yksittäisen Some-kampanjan.

Sisältökampanja: 1.100€ / vuosi + 4 x Some-nosto.

  • Toimittajan vierailu, valokuvaus sekä sisältöartikkelin tuotanto.
  • Ohjaus palveluihisi, linkki, yhteystiedot , kartta ja hashtagit.
  • Kohderyhmän aktivointi 4 x vuodessa Facebook ja Instagram -julkaisuilla / tarinoilla.
  • Ostettu Some-markkinointi (100€).

Pelkkä Some-kampanja 350€ / kpl.

  • Toimittajan vierailu ja valokuvaus.
  • Facebook ja Instagram -julkaisut / tarinat yrityksesi hashtageilla.
  • Ostettu Facebook boost (50€)

Mainostaulut eli bannerit

Sivustomme mainostaulujen bannerit tavoittaa kohderyhmäsi mielenkiintoisen sisällön, tiedonhaun ja lukuhetken yhteydessä kiinteään kuukausihintaan. Eri kokoiset mainostaulut sekä mainos pop-upit sijaitsevat kattavasti eri puolilla sivustoa ja niillä ajetaan kaikkien mainostajien bannereita tasavertaisessa rotaatiossa.

Bannerikampanja: 350€ / kk.

Kapasiteetti: 10 mainostajaa / kk.

Sponsoroitu kilpailu

Aktivoi lukijamme järjestämällä kilpailu ja tarjoamalla Tallinna-aiheinen matkapalkinto, esim. päiväristeily, viikonloppumatka, tapahtumamatka jne. Ideoimme, rakennamme ja julkaisemme kilpailun sivustollamme ja markkinoimme sitä some-kanavissamme aktivoiden lukijoita osallistumaan sekä jakamaan kampanjaa. Kilpailukampanjan kokonaishintaan vaikuttaa palkinnon arvo sekä muut järjestelykulut.

Hinta alk. 1.500€ / kpl + palkinto + järjestelykulut.

Kapasiteetti: 12 toteutusta / vuosi.

Influencer-vierailu

Kutsu suomalainen tai kansainvälinen influencer tai julkisuuden henkilö tutustumaan yritykseesi ja palveluihisi sekä jakamaan kokemuksensa niin meidän kautta kuin suoraan omalle seuraajakunnalleen. Influencer-kampanjan kokonaishintaan vaikuttaa influencerin palkkio sekä matka- ja muut järjestelykulut.

Hinta alk. 2.000€ / kpl + Influencerin palkkio + matka- ja järjestelykulut.

Kapasiteetti: 12 toteutusta / vuosi.

Painettu matkaopas

Varaa paikkasi painetussa matkaoppaassamme, joka julkaistaan vuoden kaikkina sesonkeina 30.000 kappaleen painosmäärissä.

Taskukokoisen matkaoppaan jakelu tapahtuu sataman läheisyydessä Tallinnaan saapuville suomalaismatkustajille, sekä valikoiduissa jakelupisteissä ympäri kaupunkia.

Kompaktin kokonsa ansiosta tyylikäs matkaoppaamme päätyy usein myös kotimatkallekin luettavaksi, seuraavaa reissua silmällä pitäen.

Tulossa keväällä 2020