Loading

nieuwsbrief februari 2020

Veel leesgenot!

Maandelijks houdt eduloep.be je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en gebeurtenissen in edtech-land. Tips, weetjes, toppost uit de eduloep.plus Facebookgroep, een link naar een interessant artikel of een interessante nascholing ...voor wie op zoek is naar hoe ICT op school ook anders kan...voor elk wat wils ! Veel lees-en inspiratieplezier !

ps. Help ons een handje en inspireer ook jouw collega’s door deze nieuwsbrief te delen 😀 ! Alvast bedankt !

Op maandag 27 januari jl. ging onze "Onderwijs Vlaanderen Mobiel" -inspiratietocht van start. Heel wat enthousiastelingen kwamen naar de eerste halte in Brugge afgezakt om de komende weken in 5 sessies klaargestoomd te worden om de inspirerende taak van iPadcoach op zich te nemen . Onze deelnemers hebben met vol enthousiasme en heel wat motivatie hun start alvast niet gemist.

...wil ook jij er graag bij zijn

Wie alles over onze inspiratietocht wil te weten komen of wil inschrijven voor één van onze haltes, scan dan de passende QR-code of raadpleeg deze link.

Creatief in elke les

Knappe tips van leerkracht Nele Tilleman 😍 in volgend 👉🏻blogartikel!

Straks één van de blikvangers op Digital School Today 2020 op 17 maart.

Ook kun je Nele ontmoeten op de inspiratietocht van Onderwijs Vlaanderen Mobiel tijdens de #iPadcoach2020 opleiding in locatie Brugge en locatie Deerlijk 🙂 !

Apple Teacher Learning Center

In het Apple Teacher Learning Center is een leerplatform gemaakt voor en door leerkrachten. Je kunt er als leerkracht heel wat bruikbare lesideetjes sprokkelen alsook kun je er als Apple Teacher je digitale vaardigheden meten. Naar aanleiding van de BETT-beurs in London werd het platform vrij recent voorzien van enkele updates.

Boek in de kijker

Apple Distinguished Educator Richard Hopkin , Green Screen expert, verzamelde zijn praktijktips over hoe je met behulp van de Wormhole-techniek heel wat leuke lesideetjes met Green Screen kan uitwerken , in een mooi digitaal boek te raadplegen via deze link !

...dit zijn de AppyDay2020-docenten

Wie lid is van de Facebookgroep eduloep.plus heeft het reeds gemerkt.

Elke dag stellen we een AppyDay2020-docent voor waarvan wij de eer hebben hen te mogen verwelkomen op 25 november a.s.

Ontdek alvast het verhaal achter deze topdocenten !

📌 Vast te prikken data ...

💡17 maart : Digital School Today 2020

💡20 april : tweede halte Deerlijk , Onderwijs Vlaanderen Mobiel-inspiratietocht