Loading

Waarom kiezen voor start je eigen zaak

Een eigen Slender You® studio: volop kansen in een groeimarkt

Ondernemen is vooruitzien. Juist in een tijd van recessie is het zaak om te investeren in de toekomst. Ook marktontwikkelingen dwingen ondernemers in de fitnessbranche en exploitanten van zonnestudio’s om zich te positioneren. Het ijzersterke Slender You® concept biedt alle kansen op succesvol ondernemen. Ook voor starters met ondernemersvaardigheden zijn onze bewegingstoestellen de sleutel voor een druk bezochte eigen studio. Tenslotte zijn we marktleider nummer één in onze branche, wereldwijd en in eigen land. Met Slender You® willen we ook graag aan de top blijven.

We zijn ervan overtuigd dat het ons lukt!

 • omdat we geloven in de kracht van ons concept
 • omdat steeds meer mensen een goed figuur, bewegen en gezondheid belangrijk vinden
 • omdat we met Slender You® voorop lopen in deze ontwikkeling
 • omdat we meedenken met onze ondernemers
 • omdat investeren in Slender You® geen rompslomp geeft en maximaal resultaat oplevert
 • omdat ondernemen nog nooit zo gemakkelijk was

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met onze adviseurs voor een persoonlijk gesprek.

Mike de Winter,

Directeur Slender You voor Nederland B.V.

Ondernemen met visie | Sporten en bewegen kan tegenwoordig op de meest uiteenlopende plaatsen. Reguliere fitnessclubs hebben concurrentie gekregen van onderwijsinstellingen, hotels en andere verblijfaccommodaties. Ook de zorg biedt steeds vaker fitness aan. In het eigen bedrijf kan gesport worden. De mogelijkheden zijn legio. Fitness is een verdringingsmarkt geworden, waarin het meer dan ooit noodzaak is om te investeren in nieuwe concepten. Ook zonnestudio’s, schoonheidssalons en fysiotherapeuten hebben te maken met een gevoelige markt en zijn naarstig op zoek naar een betere positionering. Voor al dit soort accommodaties is Slender You® een winstgevende formule en de kortste weg naar hogere rendementen. Met Slender You® hebben deze accommodaties de kans om nieuwe doelgroepen te bereiken én te binden. Met name ouderen en mensen met medische klachten voelen zich aangesproken door het concept en kunnen met onze bewegingstoestellen hun conditie aanmerkelijk verbeteren. Kiezen voor Slender You® betekent dan ook kiezen voor ondernemen met visie. Het betekent ook kiezen voor de bewezen kwaliteit van een wereldwijd marktleider

Een droom realiseren | Slender You® biedt ook een uitgelezen kans aan startende ondernemers. Graag helpen wij deze pioniers om hun droom te realiseren. Het lijkt misschien niet voor de hand te liggen: een eigen zaak beginnen in een tijd waarin veel zekerheden ter discussie staan. Toch zijn er genoeg mensen die het durven. Ze kiezen voor onafhankelijkheid, in een tijd waarin ook vaste dienstverbanden soms eindig zijn. Ze kiezen voor het ondernemerschap omdat ze hun droom willen waar maken. Omdat ze het gat in de markt zien. Omdat ze geloven in de kwaliteit van hun product. In de kwaliteit van het Slender You® concept bijvoorbeeld. Een eigen Slender You® studio, met bewegingstoestellen die bewezen positieve effecten hebben op het lichaam. Bewegingstoestellen van een wereldwijd marktleider, die al tientallen jaren als toonaangevend op het gebied van gemotoriseerde gymnastiek wordt beschouwd. Nog een voordeel: de investeringen voor uw eigen Slender You® studio zijn te overzien. Het wordt nog mooier: deze investeringen worden snel terug verdient. En dat allemaal zonder veel kopzorg. Want met Slender You® bent u verzekerd van intensieve begeleiding bij het opstarten van uw eigen onderneming

Exclusief werkgebied | Slender You® toevoegen aan uw huidige bedrijfsactiviteiten, of starten met een eigen Slender You® studio: het betekent altijd kiezen voor een groeimarkt, zelfs nu het economisch minder gaat. En natuurlijk kunt u rekenen op een exclusief werkgebied met voldoende omvang, waardoor de economische perspectieven enkel maar toenemen.

Geeft antwoord op alle vragen | Iedereen die een eigen onderneming start, loopt met vragen rond. Dat geldt net zo goed voor doorgewinterde ondernemers die met een nieuw concept beginnen. Vragen zijn er altijd. Krijg ik de financiering rond? Vind ik nieuwe klanten? Wat is een geschikt pand voor mijn bedrijf, of hoe creëer ik ruimte in mijn huidige accommodatie? En hoe zet ik mijn administratie op? Het zijn vragen van alle tijden en al helemaal in de huidige recessie. Daarom wordt bij Slender You® werk gemaakt van het coachen van de (startende) ondernemer. Ook wordt meegedacht met de ondernemer, door middel van financiële adviezen en interessante maatwerkoplossingen die een eigen Slender You® studio mogelijk maken, zonder tussenkomst van banken of andere financiële instellingen. Desgewenst wordt tegen een relatief geringe vergoeding een marktscan uitgevoerd, zodat u zeker weet dat er voldoende kansen voor een winstgevende onderneming of nieuwe activiteit liggen. Bijna altijd zal de uitkomst positief zijn: uit elk onderzoek blijkt dat mensen in toenemende mate bereid zijn om te betalen voor gezondheid, wellness en een goed figuur. Bovendien neemt met de huidige vergrijzing de behoefte aan een bezoek aan een Slender You® studio alleen maar meer toe. Want het zijn juist ouderen en mensen met medische klachten die zich aangetrokken voelen tot het concept en daar baat bij hebben.

Revolutionair en onderscheidend | Het concept van Slender You® is revolutionair en daarmee onderscheidend. Het is dan ook geen toeval dat we wereldwijd marktleider zijn. Ook in Nederland zij we de absolute top. Ruim honderd studio’s in het land maken gebruik van onze toestellen. Tot grote tevredenheid van zowel de exploitant als de bezoekers. Met name vrouwen van wie de kinderen het huis uit zijn, voelen zich aangesproken door het concept dat Slender You® biedt. Voor hen betekent een eigen studio de kans om zich verder te ontplooien en is de eigen zaak een ideale invulling van de nieuwe levensfase. Maar uiteraard zijn ook alle andere ondernemende geesten met ondernemersvaardigheden welkom bij Slender You®.

Optimaal activeren | Het is een open deur: regelmatig goed bewegen komt de gezondheid en het lichaam ten goede. Iedereen die sport weet het uit ervaring, en ook wetenschappelijk onderzoek bewijst het. Jammer genoeg vinden we lichamelijke beweging vaak vervelend en lastig. Daarom ontwikkelde Bob Clark van Slender You® International in de jaren tachtig van de vorige eeuw een bewegingsconcept dat wel aansloot bij de wensen van de consument. In brede lagen van de bevolking werd enthousiast gereageerd op het revolutionaire Slender You® systeem. Niet alleen in de bakermat Verenigde Staten, maar ook in Nederland en andere Europese landen werd het een succes. Sindsdien zijn de trainingsmethodes steeds verder verfijnd en aangepast. Met als resultaat zes hooggekwalificeerde toestellen die de verschillende delen van het lichaam optimaal activeren. Dit maakt Slender You® het ideale trainingsprogramma voor bijna iedereen. Onze toestellen zijn het instrument bij uitstek om ouderen en mensen met medische klachten als nieuwe doelgroep te verwelkomen.

Doelgroepen | Het concept van Slender You® is geschikt voor verschillende doelgroepen. Hieronder beschrijven wij de meest voorkomende:

 • personen die willen afvallen en tegelijkertijd aan hun lichaam willen werken
 • personen die graag een activiteit doen om uit de dagelijkse sleur te komen
 • personen die Slender You® willen gebruiken als bewegingstherapie
 • personen met medische klachten die willen bijven sporten
 • personen die zich niet prettig voelen in een reguliere sportschool
 • personen die hun figuur willen corrigeren, huid willen verstevigen en cellulite willen verminderen

Slender You®, wat is dat eigenlijk? Hoe werkt het?

 • een manier van bewegen, met behulp van zes gemotoriseerde toestellen
 • blokken van tien minuten waarin verschillende spiergroepen per lichaamsdeel gestimuleerd worden
 • een uur slenderen maakt ontspannen en fit
 • concentratie op versterking, versoepeling en verslanking van spieren
 • een uitgebreid trainingsprogramma met in totaal 48 houdingen op zes toestellen een geweldige manier om dagelijkse stress af te bouwen
 • een aangename training om het lichaam in conditie te brengen en te houden
 • een perfecte ondersteuning van dieet en lichaamsverbetering
 • bewegingstherapie voor mensen met medische klachten
 • effectief trainingsprogramma voor versteviging van de huid
 • helpt bij bestrijding van cellulite
 • ontspannening voor zowel mannen als vrouwen, vanaf 16 jaar

Toonaangevend | Slender You® is mettertijd uitgegroeid tot een toonaangevend figuur- en spierconditionering-systeem dat zijn werk doet, zonder het lichaam te belasten. Het geheim: het lichaamsgewicht wordt volledig gedragen door de toestellen. Trainen met Slender You® geeft het lichaam energie, ontspant, verstevigt en versoepelt, zodat gebruikers uitgerust en tevreden uw studio verlaten. Ook in de medische wereld heeft Slender You® inmiddels een zeer betrouwbare naam opgebouwd en dienen de toestellen tal van therapeutische doeleinden. De toestellen van Slender You® worden onder andere ingezet bij spieraandoeningen, rug-, wervel- en gewrichtsklachten.

Een geruststellende gedachte | Het Slender You® concept gaat verder dan het aanbieden van zes hooggekwalificeerde toestellen alleen. Slender You® betekent ook toegang hebben tot een wereldwijd kennisnetwerk, professionele begeleiding en blijvende ondersteuning bij uw marketing-activiteiten. Daarin zit ook de onderscheidende kwaliteit met andere aanbieders op de markt. Helaas doet ook hier het goede voorbeeld graag volgen. Zodat het succesvolle Slender You® concept vaak is geïmiteerd, zonder dat het ooit is gelukt om ons niveau te evenaren. Een reden te meer om bij de opzet van uw studio te kiezen voor de bewezen kwaliteit van het Slender You® concept. U profiteert dan mee van onze kennis, naamsbekendheid en maakt deel uit van een organisatie die kiest voor een degelijke en betrouwbare manier van werken. Wij bieden niet alleen een hoogwaardig concept aan. We zijn ook in staat om het in de toekomst te onderhouden. Met het oog op de continuïteit en de winstgevendheid van uw studio is dat een geruststellende gedachte.

Wat kan Slender You® betekenen voor mijn onderneming?”

 • meer klanten
 • nieuwe doelgroepen duidelijke positionering sleutel tot succes
 • kiezen voor marktleiderschap winstgevende formule
 • geringe investeringen
 • snelle terugverdientijden maximaal resultaat
 • geen administratieve rompslomp bewezen kwaliteit
 • financieel maatwerk professionele marketing exclusief werkgebied
 • intensieve begeleiding