Loading

INVITATIE LA SUSTAINABILITY THINK TANK COLABORAM PENTRU GENERATIILE VIITOARE

Ai ajuns aici deoarece esti invitat sa faci parte din grupul liderilor de opinie ai mediului de afaceri si ai societatii civile care colaboreaza pentru educatie de calitate in Romania la Ambasada Sustenabilitatii.

Scopul nostru este sa identificam:

  1. Prioritatile nationale pentru contributia la obiectivul # 4 "Educatie de calitate";
  2. Prioritatile mediului de afaceri pentru a contribui la atingerea aceluiasi obiectiv.

Vom comunica oficial aceste prioritati Guvernului Romaniei si altor institutii administrative, politice si guvernamentale, respectiv, reprezentantilor mediului de afaceri din tara noastra.

In urmatoarea etapa vom stimula organizatiile implicate in procesul educational sa dezvolte si sa finanteze proiecte pentru indeplinirea prioritatilor identificate.

Prima intalnire

Joi, 11 iulie 2019, incepand cu ora 19:00 are loc prima intalnire a grupului de lucru. Vor fi prezenti peste 20 de lideri de opinie.

Rolul acestei intalniri este sa ne cunoastem si sa punem bazele grupului de lucru "#4 Educatie de calitate".

Fiecare participant se va prezenta si va impartasi cu ceilalti viziunea si prioritatile sale in domeniul educatiei.

De asemenea, vom analiza impreuna detaliile obiectivului de dezvoltare sustenabila "# 4 Educatie de calitate" promovat de ONU (Organizatia Natiunilor Unite) si ratificat de Guvernul Romaniei inca din septembrie 2015.

La final, listam cei mai importanti stakeholderi (influentatori) si pe cine ne dorim sa vina alaturi de noi.

Cadrul de lucru este setat de obiectivele de dezvoltare sustenabila asa cum sunt ele formulate si promovate de ONU.

Modalitati de implicare

Pentru a deveni membru al grupului de lucru este nevoie sa completezi formularul de inscriere.

Datorita numarului limitat de locuri pentru acest format, membrii boardului consultativ al Ambasadei vor selecta participantii la intalnirile offline in functie de disponibilitate, raspunsurile oferite in formular si background-ul profesional.

Persoanele care nu vor participa la intalnirile offline vor contribui la atingerea obiectivelor prin consultare online.

Educatia nu este doar responsabilitatea unui guvern sau a anumitor institutii, ea este responsabilitatea noastra colectiva.

Ca sa putem atinge tintele obiectivului #4 "Educatie de Calitate" e nevoie de leadership-ul nostru, de implicarea noastra in crearea unei alternative sanatoase la vechile modele educationale.

Va invitam sa trecem de la rolul de spectatori la cel de jucatori si actori activi in efortul national de educare a tuturor generatiilor.

In cadrul acestei intalniri vom avea ocazia sa ne cunoastem mai bine, sa ne promovam prioritatile personale in materie de educatie, sa descoperim cei mai importanti stakeholderi si impreuna sa creionam idei si proiecte pentru viitorul educatiei in Romania.

Citeste detalii despre obiectivul #4: Educatie de calitate

Desfasurator eveniment

19:00 - 19:35 – Sosire invitati si socializare

19:35 - 19:45 – Discurs introductiv

19:45 -20:30 – Prioritatile noastre in educatie

20:30 - 20:45 – Ce inseamna "Educatie de Calitate" in acceptiunea ONU?

20:45 - 21:00 - Harta stakeholderilor din educatie la nivel national

21:00 – 23:00 - Pasi urmatori si socializare

Loc de desfasurare: str. Sperantei 42, sector 2, Bucuresti - vezi adresa pe harta

Detalii & RSVP:

Dragos Tuta - Initiator Ambasada Sustenabilitatii in Romania

Telefon: 0730 016 308

E-mail: dragos.tuta@thecsragency.ro

FACILITATOR

Alex Glod

Senior Trainer & TEDx Speaker

De mai bine de 8 ani Alex lucreaza cu lideri, marketeri si profesionisti din sectorul corporate si ONG pentru a-i ajuta sa isi spuna povestile cu impact, sa se conecteze cu audientele lor si sa le ofere o experienta memorabila. Este expert in Storytelling (cu precadere aplicat in Public Speaking, Marketing, Antreprenoriat si Leadership), in metode participative precum World Cafe, Open Space si Appreciative Inquiry si reuseste sa implice orice audienta intr-un proces interactiv si emotional de lucru si invatare.

Alex este recunoscut pentru povestile sale personale, stilul foarte uman si expresiv, dar mai ales pentru felul in care poate explica notiuni complexe in alegorii si metafore simple si usor de inteles. A fost de trei ori TEDx speaker la TEDx University of Piraeus 2015, la TEDx Bacau 2015 si la TEDxCaleaDomneasca 2018.

Ambasada Sustenabilitatii

Lansata in 5 iunie 2018, Ambasada este o initiativa privata non-profit si apolitica care incurajeaza, inspira si motiveaza companiile sa investeasca in proiecte de sustenabilitate pentru Romania, dar si sa ofere mai multe produse, servicii si comportamente responsabile - inclusiv stimuland cererea din partea consumatorilor finali pentru sustenabilitate.

Incurajam colaborarea pentru generatiile viitoare din tara noastra.

Coagulam si dezvoltam comunitatea organizatiilor care vor sa aiba o activitate responsabila pentru Romania.

Ne adresam mediului de afaceri, asociatiilor profesionale, mediului guvernamental, societatii civile, mediului academic si celui diplomatic.

Programul a pornit de la o initiativa a consultantilor The CSR Agency dezvoltata impreuna cu partenerul fondator Kaufland Romania. In scurt timp, ni s-au alaturat partenerii platinum: Lidl Romania si HeidelbergCement Romania.

Inca din momentul lansarii, beneficiem de sustinerea mediului diplomatic prin Ambasadele Germaniei, Olandei si Suediei la Bucuresti si a Guvernului Romaniei prin Departamentul de Dezvoltare Durabila.

Alaturi de noi sunt partenerii media:

  • Europa FM,
  • Radio Romania Actualitati,
  • Forbes Romania,
  • FP Romania,
  • IAA Romania si
  • The CSR Report.

Credits:

Created with images by Aaron Burden - "untitled image" • jairojehuel - "time tiempo count"

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.