Angol - gátlás nélkül Szabadulj meg a gátló blokkjaidtól

Talán te is többször újrakezdted már a nyelvtanulást. Iskolában is tanították, és esetleg jó jegyeid voltak, de valahogy mégsem boldogulsz, és a nyelvvizsga sem jön össze.

Gondolkodtál már azon, hogy mi lehet ennek a FŐ OKA? Valószínűleg vannak ötleteid, miért nem jött eddig össze, de mi lenne, ha most rámutatnék a lényegre, ezen változtatnál a segítségemmel, és végre szabadon, görcs nélkül beszélhetnél angolul, és a nyelvvizsgára is sikerülne felkészülnöd?

Nekem már úgysem sikerül
Én már annyi mindent kipróbáltam
Biztos nincs nyelvérzékem

SEGÍTHETEK?

Szeretnéd letenni válladról ezt a terhet?

Szeretnél felszabadultan beszélni angolul?

Szeretnéd, ha végre meglenne a nyelvvizsgád?

Szeretnéd, ha nem csak elérhetetlen álom lenne a nyelvtudás?

A segítségemmel könnyen valóra válthatod ezt az álmodat!

Keress bátran! 0620-3566375, gkeszter@gmail.com

Gergely Eszter angoltanár és Theta Healing® konzulens

Tudtad, hogy 90%-ban a tudatalattink irányít? Ez azt jelenti, hogy a mélyen tárolt beidegződéseink alapján éljük az életünket. Sok gátló hitrendszert még nagyszüleinktől kaptunk "ajándékba", és hurcoljuk magunkkal. Sok blokkoló gondolat fut a fejünkben, amit az iskolában szívtunk magunkba. Talán emlékszel, hogy amikor nem sikerült az angol szódolgozatod, azt mondták és/vagy azt mondtad magadnak: "Sosem fogom tudni megtanulni ezeket a szavakat" vagy "Képtelenség megtanulni angolul" Azóta ez valósul meg, mert ezt hitetted el magaddal, ez a programod fut.

De az is lehet, hogy valamelyik ősöd hitrendszere volt az, hogy a tudás valamilyen elérhetetlen álom, ami csak a kiváltságosoké. Te erről mit sem tudsz, de az anyatejjel is ezt szívtad magadba, és tudat alatt irányít. Te közben tudatosan kínlódsz az angollal, és mindent megteszel, de a tudatalattid mindent felülír, és leblokkol, meggátol.

Izomteszttel megkeressük a gátló hitrendszereidet, felszabadítunk ezek alól, és ezáltal szabad leszel arra, hogy a nyelvtanulásodban eljuss oda, ahova szeretnél. Mindehhez szükség van a Mindenség Mozgatójára, rád (az irántam való bizalmadra, a motivációdra és hitedre, hogy ez sikerülhet a Teremtő, az Univerzum vagy a Legfőbb Intelligencia által) és rám (aki tanúsítom a változást).

Ha megszabadultál a gátló hitrendszereidtől, elkezdődhet az angolozás. Ezt személyre szabjuk, hiszen mindenki másképp és mást szeret tanulni. Megkeressük azt a módszert, és azokat a csatornákat, amik segítségével örömmel és motiváltan fogsz gyakorolni minden nap.

Megállapodunk, hogy mennyi idő alatt, hova szeretnél eljutni, és ez alapján állítjuk össze az órarendedet. Az is lehet, hogy később már önállóan szeretnél gyakorolni , és csak néha lesz szükséged a segítségemre. Ez mind tőled függ.

Gergely Eszter angoltanár és Theta Healing® konzulens vagyok

Keress bátran! 0620-3566375, gkeszter@gmail.com

Ha írásom felkeltette az érdeklődésedet, akkor hívj telefonon vagy írj e-mailt! Személyes alkalmakat tudok vállalni Isaszegen vagy több személy esetén Budapesten (vagy környékén)

Árak: Első alkalom 15000 Ft, 1,5 óra (gátló hitrendszerek feltérképezése, feloldása, ha szükséges, akkor Theta Healing® konzultáció, ahol a gyökérproblémát ássuk ki, érintőleges megbeszélése az angoltanulással kapcsolatos terveknek, módszereknek.)

Második alkalom: 5000 Ft, 45 perc (letöltések a pozitív hitrendszerek megalapozásához, személyre szabott módszer, anyag kiválasztása az angol tanulásához, gyakorlás)

Harmadik alkalom (és további alkalmak): 3500 Ft, 45 perc (angolóra letöltésekkel, pozitív megerősítésekkel, a harmadik alkalomtól Skype, Viber, Facebook hívás által is)

Ha szükségét érzed, több olyan alkalmat is tarthatunk, mint az első. (Theta Healing® konzultáció, melynek ára 15000 Ft alkalmanként, ami kb 1-2 óra. Nem csak nyelvtanulással kapcsolatos témában kérheted a segítségemet!)

Ha csoportos angolórára szeretnél járni, akkor KATTINTS IDE!

Gergely Eszter angoltanár és Theta Healing® konzulens

Keress bátran! 0620-3566375, gkeszter@gmail.com

Credits:

Created with images by photo-graphe - "cloud sea grey clouds"

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.