Loading

There is a life outside Gemma Salvadó

Què fas quan no ets a la Fundació Pasqual Maragall o el BarcelonaBeta Brain Research Center?

Tot allò que el temps em permeti. M’agrada fer de tot: anar a prendre alguna cosa amb amics, anar al teatre, escoltar alguna xerrada de ciència, fer algun esport (aquest any m’he centrat en el bàdminton que m’encanta), etc. Se’m pot convèncer fàcilment a fer coses sempre que signifiquin estar activa, i més encara si són coses noves i diferents a les habituals.

Quin és el lloc on has viatjat que més t’ha agradat?

Al temple Ta Prohm, un dels quals forma el conegut complex d'Angkor a Combodja. Aquest és un dels més coneguts perquè s'hi va rodar la pel·lícula Tomb Raider.

Si parlem de l’experiència segurament diria Cambodja perquè va ser un viatge molt diferent al que estava acostumada. A més, l’ambient del viatge va ser molt i molt bo. Però si és per dir el lloc on tornaria cada any, sense cap mena de dubte diria Menorca. M’encanta el color turquesa del mar.

Una pel·lícula (o més):

Fracture que té com a protaginista l’Anthony Hopkins em va agradar molt, i m’enganxen les pel·lícules d’aquest estil. Però també sóc molt de les típiques comèdies tontes de diumenge com Love actually o Notting Hill.

Una sèrie (o més):

House.

Un llibre (o més):

Els meus llibres preferits són la saga Fundación d’Isaac Asimov, tot i que qualsevol dels altres llibres que m’he llegit d’ell m’han encantat. A part de la ciència ficció, també m’agrada llegir altres tipus de llibres d’estils i temàtiques diferents. Per exemple, un altre llibre que em va sorprendre i que no té res a veure amb ciència ficció va ser La casa de Bernarda Alba de Federico García Lorca o Mil soles espléndidos de Khaled Hosseini.

Una cita amb la qual t’identifiques:

«Sempre a punt, tant com puc»

No és ben bé una cita sinó una frase que resumeix l’esperit escolta que em van ensenyar durant tots els meus anys de cau. Vol dir que hem d’estar disposats a ajudar-nos els uns als altres i a cuidar i respectar la natura.

Un grup, cantant o estil musical:

Quan em vull concentrar per fer feina acostumo a escoltar cançons on la base sigui el piano i que no tinguin lletra. D’aquest estil m’agrada molt Ludovico Einaudi que alguns coneixereu perquè és el compositor de la banda sonora d' Intouchables.

Un record que no voldries oblidar:

Els meus avis.

Amb els avis fa uns anyets

Un somni personal a realitzar:

Anar al Taj Mahal.

Amb aquesta iniciativa volem compartir les aficions i records del personal de la Fundació Pasqual Maragall i el BarcelonaBeta Brain Research Center.

Ves pensant les teves respostes, perquè tard o d'hora et tocarà! El protagonista del proper número serà:

Juando Gispert

Recupera les anteriors entrevistes:

Credits:

Created with images by Witizia - "landscape field fence wood green nature fields" • DyosEL - "Wallpaper"

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.