Loading

Bröllopsfotografering prislista 2021

Varje bröllopsfotografering är unik och behovet ser olika ut. Jag erbjuder allt från 1,5 timmes porträttfotografering till dokumentation av hela dagen. Utifrån era önskemål skräddarsyr vi bröllopspaketet så att det passar er. Här nedan finns några färdiga paketförslag.

I alla paket ingår

  • Planeringsträff
  • Högupplösta digitala bilder på USB-minne
  • Bildredigering
  • 2 st FineArt förstoringar, 20x30 cm

Porträttfotografering 1,5 timme

Porträttfotografering före eller efter vigseln. Till porträttfotograferingen rekommenderar jag 1,5 timme. I paketet ingår, högupplösta digitala bilder, 2 st Fineartförstoringar 20x30 cm.

7995 kr

Porträtt- och vigsel 3 timmar

Porträttfotografering före eller efter vigselakten. Jag finns med under vigselakten och dokumenterar när gästerna anländer, när ni skrider fram till altaret och när ni kanske dansar ut, när ni säger "JA" till varandra, gästerna som ler och kanske fäller en tår för att det är så vackert. Jag finns med efteråt och förevigar riset som faller i brudkronan under gratulationerna.
I det här paketet ingår, digitala högupplösta bilder, 2st FineArtförstoringar i storlek 20x30 cm.

11 550kr

Porträtt-, vigsels- och förberedelse- eller mingelfotografering 5 timmar

Porträttfotografering och fotografering under vigselakten, samt under gratulationerna efteråt. Förberedelse- eller mingelfotografering i en timme med pris från 16000 kr, därefter tillkommer 1700 kr/timmen.
I det här paketet ingår, högupplösta digitala bilder, 2st FineArtförstoringar i storlek 20x30 cm och en fotobok med linnepärm, 20 sidor.

16 000kr

Heldagsfotografering 10 timmar

I det här paketet ingår stor del av dagen, 10 sammanhängande timmar. Ni väljer om jag ska vara med från det att ni börjar förbereda er för den stora dagen t ex hos frisören eller om ni hellre börjar med porträttfotografering och ser att jag är med längre på middagen/festen. Självklart kan vi uppgradera det här paketet med fler timmar, 1700 kr/timmen.
I paketet ingår, högupplösta digitala bilder, 2st FineArtförstoringar i storlek 20x30 cm och en fotobok med linnepärm, 20 sidor.

24 000 kr

Denna prislista gäller bröllop t.o.m 2021. Begär prisuppgifter för 2022