Praktikplats för dig som brinner för SEO och teknik! STockholm, Publicerat 4 augusti 2017

Du som tycker om att arbeta med SEO, onlinemarknadsföring och samtidigt är något av en tekniknörd, detta är rollen för dig!

Vi söker dig som studerar onlinemarknadsföring och är ute efter en meriterande utmaning! Hos oss kommer du få utveckla kunskaperna som direkt relaterar till din utbildning och vår verksamhet. Du kommer sitta i en öppen kontorsmiljö i våra nya lokaler och arbeta med vårt härliga marknadsteam. För rätt person finns det möjlighet till en anställning efter studierna.

Du kommer att arbeta med:

  • SEO/keywords
  • On-page optimization
  • Google Analytics

Meriterande om du kan/vill arbeta med:

  • Content management
  • Copywriting

Vi erbjuder: En praktikplats på en innovativ och multinationell koncern med möjlighet till anställning. Härligt team, internationella möjligheter, en handledare och stöd från marknadsavdelningen. Du får möjlighet att bidra med idéer och komma med förslag till egna projekt.

Skicka ansökan senast 15/9 till: viktorija.zymantaite@swarco.com

Praktikperiod och omfattning:

Vi är flexibla gällande praktikperioden och dess omfattning, men helst letar vi efter dig som kan vara hos oss på 100 %.

Start: När din praktikperiod startar Slut: När din praktikperiod slutar

Om SWARCO

SWARCO är en Österrikisk privatägd koncern med fokus på intelligenta system för trafikmarknaden med verksamhet i mer än 80 länder worldwide. I Sverige är vi ca 130 medarbetare, som tillsammans med våra nordiska kollegor utgör en mycket kompetent och stark organisation.

Verksamheten består av utveckling, marknadsföring och försäljning av produkter och tjänster för datoriserade styr-, övervaknings- och informationssystem, produkter och tjänster för väg-, kollektivtrafik och parkering. Produkterna används i stora delar av trafiksystemet och påverkar dagligen miljontals människors resor.

Skicka ansökan senast 15/9 till: viktorija.zymantaite@swarco.com

Vi sitter i nybyggda lokaler i Trångsund på Vretvägen 14, 142 34 Skogås.

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.