Bröllopsfotografering fotograf Maria karlsson

Er dag

Det allra viktigaste för mig är att Ni ska få en underbar dag och underbara minnen att se tillbaka på. Jag strävar alltid efter att ta tillvara på tillfällena, flyta med och föreviga dagen – så som den faktiskt var. För att ni ska känna er trygga med mig erbjuder jag alla bokade brudpar ett konsultationsmöte, där vi pratar om era förväntningar och önskemål för er stora dag; jag berättar lite om mig och mitt sätt att fotografera och vi gör även en provfotografering där ni får känna på hur det är att bli fotade av mig. Från denna provfotografering får ni ca 10 digitala bilder. Vid möten utanför Skövde tillkommer reseersättning med 18:50 kr per mil, för brudpar långväga ifrån är Skype ett smidigt verktyg. Jag erbjuder tre olika paket men är självklart öppen för förslag och är inte rädd för att anpassa mig efter er. I alla paket ingår de bästa bilderna från dagen högupplösta via USB-minne, ca 100-400 st (beroende på paket) samt självklart kontinuerlig kontakt via mail eller telefon.

Jag är bosatt i Skövde men har hela världen som min arbetsplats.

Heldagsfotografering

12 timmar fotografering. Detta paket täcker in förberedelser, vigsel, porträtt, mingel och middag. Jag följer med er hela dagen och förevigar ögonblicken!

Pris: 18 000 kr inkl moms

Halvdagsfotografering

6 timmar fotografering. Detta paket räcker vanligtvis för att täcka in de viktigaste momenten under dagen så som vigsel, porträtt samt mingel. Beroende på ert upplägg kan eventuellt förberedelser eller början på middagen hinnas med.

Pris: 9 000 kr inkl moms

Porträtt + vigsel

4 timmars fotografering. Under denna tid brukar man vanligtvis hinna med att fota porträtt och själva vigseln. Beroende på ert upplägg kan eventuellt mingel efteråt även hinnas med.

Pris: 6 000 kr inkl moms

"Sometimes, you will never know the true value of a moment until it becomes a memory"

För att göra en förfrågan om just ert datum, boka eller ställa frågor är ni välkomna att skicka ett mail till info@mariaphoto.com eller slå en signal till 073-71 44 602

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.