Loading

Made in Sweden made by annika

Det vackra i vardagen.

Jag hittar min inspiration i naturen och i det enkla omkring mej. Denna lilla kollektion av brickor speglar det jag tror på - äkthet, enkelhet och kvalitet - med kärlek

Fotografierna på framsidan av brickorna är tagna i vårt hem, och varje bild har sin egna lilla historia. På baksidan hittar du en bild som visar vart fotografiet är taget.

Warm - Trä - Naturligt - Patina

Brickorna finns i tre storlekar: rund 38 cm, rund 65 cm och rektangulär 20x27 cm

Fotot på den här brickan, är ett foto av de slitna, resirkulerade brädorna på vår terass. Jag gillar verkligen patinan som kommit av flera års väder och vind. Den är svart, och jag älskar att känna värmen från den under mina fötter på sommaren.

Brickorna tillverkas i Sverige av certifiserad skandinavisk björkfanér och är ett genuint hantverk. Varje bricka görs för hand, en bricka i taget.

Den melaminbaserade ytan är foodsafe, så du kan använda brickorna som uppläggningsfat på festen eller till frukostmackan i vardagen. Melaminen gör också brickan slitstark och tål att du kör den i diskmaskinen. Den tål också värmen från en kopp kaffe eller en kastrull med något gott, direkt från spisen.

Det här fårskinnet ligger på en bänk i vårt växthus. Skinnet är från en speciell ras som finns på min favoritö, Gotland. Jag älskar havet, naturen, ljuset och dialekten som man pratar här. Ön har en speciell plats i mitt hjärta och den här brickan påminner mej alltid om den.

Curly - Fårskinn - Äkta - Mjukt

Jätteverbenan är en av mina favoritblommor och den blommar med magiska, skira, lila blommor långt ut i september. I vår trädgård trivs den i två gamla fyrkantiga betongkrukor. Betong som material är otroligt levande med små sprickor, hål och många olika grå nyanser. Texturen från krukorna ser du på den här brickan.

Raw - Betong - Levande - Starkt
Live - Love - Enjoy
www.madebyannika.com

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.