Loading

Svenska bröllop En del av MMFoto.se

En bild säger mer än tusen ord

Det är där som vi kommer in i bilden att fånga det där ögonblicket som du aldrig ser själv men som betyder så mycket.

Bröllopet är vid sidan av att bli förälder det stora ögonblicket i livet. Ni kommer säkert att fångas på bild av era vänners kameror. Men vem kommer ihåg att fotografera den där detaljen på klänningen, de där spännande sekunderna innan man kliver in i kyrkan eller alla era vänner när de står och fotograferar. Det är vårt jobb.

Vi gör det med stillbilder eller med filmkamera.

Den stora dagen

Nervositeten, alla intryck, massor med känslor... Det gör att man faktiskt inte minns allt vad som har hänt. Vad händer föresten bakom ryggen på mig i kyrkan?

Vi tycker inte att bröllopsbilden bara ska vara den traditionella bilden i en vacker miljö eller i en studio. Den ska vara massor med bilder och mer som en dokumentär över en av de viktigaste dagarna i ditt liv.

Dina drömmar

Vi uppfyller dina önskemål. Vissa vet exakt vad de vill ha för bilder, andra överlåter det helt åt oss. Framförallt tar vi oss tid att prata med dig om hur du vill ha det. Här nedan kan du se lite bilder från tre av våra bröllop som vi fotograferat.

Det du inte ser på bilden

Genom vårt filmbolag Sandarne Movie har vi också möjlighet att göra film av ditt bröllop. En film ger en extra dimension som bilderna inte kan ge.

Vi filmar i full HD - vilket betyder att filmen du får kan du se på din TV utan några problem.

Vill du veta mer om Sandarne Movie, besök vår hemsida.

Bygg efter din plånbok

Vi ska inte vara den stora utgiften

Vårt grundpris är 3.000 kronor (inklusive moms). I det ingår konsultation över telefon, fotografering på valfri plats eller i studio. Vi ger dig 10 bilder som är färdigredigerade i olika format som är anpassade för förstoringar och webb. Åker vi ut på plats ingår de första 3 milen i priset. Tid ca 1,5 timmar.

Tilläggspaket 1. Vigseln (+2000 kr) Allt som ingår i grundpriset samt att vi är med under själva vigselakten, samt en kvart före och en kvart efter. Ytterligare 15 bilder som är färdigredigerade.

Tilläggspaket 2. Före (+2.000 kr) Allt som ingår i grundpriset samt att vi följer med brud och brudgum (under föreutsättning att det är möjligt att följa båda - annars får paret välja) under förberedelsetimmarna innan bröllopet. Ytterligare 15 bilder ingår som är färdigredigerade.

Tilläggspaket 3a. Efter kort (+ 4.000 kr) Allt som ingår i grundpriset samt att vi följer brudparet från kyrkan och under ytterligare tre timmar på de efterföljande festligheterna. Ytterligare 20 bilder ingår som är färdigredigerade bilder.

Tilläggspaket 3b. Efter allt (+ 6000 kr) Som ovan, ingen tidsbegränsning, samt ytterligare 10 bilder.

Tilläggspaket 4a. Vi vill se allt (+ 1.000 kr) Brudparet får tillgång till fotografens samtliga bilder, lätt redigerade, och får själv välja vilka bilder som de vill ha färdigredigerade. Vi förbehåller oss rätten att ta bort bilder som av någon anledning inte upprätthåller god teknisk kvalité.

Tilläggspaket 4b. Vi vill se allt och få allt (+2.000) Som ovan, men ni får tillgång till alla bilder i lågupplöst format (ej tryckbart, men användbart på webb) lätt redigerade.

Tilläggspaket 5. Fotoboken (+1.200 kr) 24 sidig fotobok med hård inbunden rygg samt omslag. Ytterligare 8 sidor (+ 300 kr) upp till 52 sidor. Extra bok till nära och kära 700 kr (24 sidor), ytterligare sidor enligt ovan.

Stora paketet. Med hela dagen. 12.000 kronor. Grunderbjudandet samt alla tilläggspaken 1, 2, 3b, 4a samt 5. Brudparet får själva välja ut 75 bilder som redigeras. Fotobok på 24 sidor.

Film. Vill du ha ditt bröllop filmat? Det gör vi endast genom offert och efter en diskussion vad du vill ha för film.

Resor: Vi debiterar 36 kronor milen samt en restidskostnad på 200 kr per timme på alla sträckor över 3 mil från Sandarne.

OBS! Du får bilderna endast digitalt. Antingen får du ladda ner dem via vår hemsida eller om du så önskar på CD eller DVD.

Våra betalningsvillkor.

Vi tar ut en engagemangsavgift på 1000 kronor som ska betalas snarast efter uppgjort datum om fotografering. Den täcker våra kostnader för att boka av den tid som behövs. Den betalas inte tillbaka om bröllopet ställs in eller om datumet ändras efter 30 dagar innan överenskommet datum. Avgiften dras däremot av på slutfakturan.

Hälften av den överenskomna summan ska vara oss tillhanda senast sju dagar innan överenskommet datum. Är inte pengarna oss tillhanda betraktar vi bröllopet som inställt.

Resterande summan betalas senast sju dagar efter slutleverans av bilder från oss.

Skulle vi bli sjuka så ser vi till att en ersättningsfotograf kommer till platsen som är införstådd med era önskemål.

Om oss

Svenska bröllop är en del av MMTrade är ett e-handelsföretag som funnits sedan 2005.

Vi innehar givetvis F-skattsedel och är momsregistrerat.

MMTrade är moderbolag till MMFoto och Sandarne Movie.

Vi finns i Sandarne vid Hälsingekusten.

Adress: Viravägen 11, SE-820 22 Sandarne, Sweden

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.