Loading

Need for refreshment? Fashion photographer met eigen kijk op beeld kan uw business verfrissen!

De fashion & reclame business is een ontzettend leuke business, veel diversiteit, altijd rennen, nooit stilstaan. Met elke seizoen nieuwe invalshoeken en invloeden vanuit het verleden of de toekomst en een diversiteit aan modellen en producten. "One day you're in, the next you're out!"

U werkt ongetwijfeld met vaste fotografen die u helpen het maximale uit een model, fashion of reclame shoot te halen, die snel werken en de lat net als u graag hoog leggen. Die de nodige mode skills bezitten, met oog voor detail en die de puntjes op de I zetten.

Time for refreshment?!

Bent u toe aan vernieuwing of een verse blik? Misschien wel, misschien ook niet. Ik bied u in ieder geval graag mijn diensten aan als professioneel fotograaf met fashion, design en styling skills!

Ik ben Annette Collomb, professioneel fotograaf met specialisatie Fashion & Portret. In 2012 ben ik gestart met fotografie als uitlaatklep voor mijn stressvolle baan als business controller. Al snel had ik de smaak te pakken en heb ik mijn kennis en kunde vergroot door het volgen van diverse trainingen en opleidingen waaronder meest recentelijk de Fotovakschool waar ik in 2018 met de hoogst haalbare score ben geslaagd.

Ik ben zeer geïnteresseerd in mode reclame en naast het vastleggen hiervan op mijn eigen wijze, ben ik eveneens creatief met stof, naald en draad. Ik heb een professionele aanpak, ben door mijn enthousiasme leuk om mee samen te werken en ga altijd voor een topresultaat.

Heb ik uw interesse gewekt?

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat, gebruik dan de rode button.

Liever persoonlijk contact? Bel mij dan op 06-40219107. Een e-mail sturen mag ook: info@ac-fotografie.nl.

Give me a call!

Tot binnenkort!

Ik zie u graag snel voor een gave opdracht! Toch nog niet helemaal overtuigd? Neem dan een kijkje op mijn website en laat u verrassen.

Op alle leveringen zijn de algemene voorwaarden van DUPHO van toepassing.

Created By
Annette Collomb
Appreciate

Credits:

Copyrighted by AC-Fotografie / Annette Collomb

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.