Loading

Taste of Træna hjemme hos ida

En snill stund rundt mitt bord - hjemme hos meg.

Siden Træna er det eldste fiskeværet i Norge, ønsker jeg, som en av havfolket, å invitere til en snill stund rundt mitt bord. Her vil det bli servert ulike retter basert på fisk, samtidig som jeg ønsker å sitte sammen med dere og prate. Jeg er en lokal trænværing og kan fortelle om Træna og om hva som skjer her ytterst ute i havgapet på Helgelandskysten.

Det dere skal oppleve av smaker er måltider vi nyter til hverdag eller fest,- drysset med en skje med omtanke.

Konseptet er bygget på interessen av å bli kjent med mennesker, og at dere skal få oppleve noe av vår tradisjon på Helgelandskysten. Menyen er sesongbasert, og vil variere.

English

Taste of Traena - at Idas Place.

Welcome to eat as a local!

The local home dining concept offers a Food tasting experience for 2-6 People. I want to invite you for a kind moment around my table, tasting traditional Food, and also I will sit and talk With you. All menus are season based and will consist of local Products and traditional recipes.

KONTAKT & BOOKING

Alle middager må bookes på forhånd. Ring eller send en epost, så svarer jeg så snart jeg kan. Jeg serverer 2-6 personer. Hvis dere er flere si fra så kanskje vi kan ordne noe. Familievennlig.

MENY

Velg mellom

3-retters meny til NOK. 500,- pr. person eller 5-retters meny til NOK. 800,- pr. person.

Ved booking gi beskjed om allergier.

BOOKING

idabuschmann@hotmail.com

>Telefon +47 91698115

Adresse: Kirkegårdsveien 4, 8770 Træna

org.nr 822 910 262

Taste of Traena/Ida Buschmann

Credits:

Kathrine Sørgård

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.