Loading

Ondernemers Kerstborrel 2017 een Kerstborrel organiseren lukt niet altijd...

Kasteelcafé de Zalmen (Jakobine Linthorst) en Social Media Rescue (Dinotra Heymans) organiseerden op 14 december 2017 een Kerstborrel voor de kleinere ondernemers, hun medewerkers en ZZP'ers.

Links: Jakobine Linthorst, eigenaresse Kasteelcafé de Zalmen. Rechts: Dinotra Heymans, eigenaresse Social Media Rescue

"Niet iedereen kan zich een kerstborrel veroorloven of heeft geen medewerkers in dienst om dit dan te organiseren." Jakobine had al geruime tijd een soortgelijk idee in het hoofd zitten en na de Dag van de Ondernemer in 2016 van gemeente Renkum, was het duidelijk: mensen hebben de behoefte elkaar ook offline, face-to-face, te zien!

Uitnodiging Ondernemers Kerstborrel 2017

Om een iets langer verhaal kort te maken, er bestaat een goede klik tussen de twee ondernemende vrouwen Jakobine en Dinotra. De neuzen staan dezelfde kant op en samenwerken verloopt uitermate gezellig en productief.

Bekijk hier de video!

Tijdens de Ondernemers Kerstborrel kon men genieten van elkaars goede gezelschap, heerlijk eten, drinken, achtergrondmuziek over de vintage soundsystem van Willow hifi en een live optreden van Mareen Music.

Naast dit alles werd er ook kort een mini workshop social media en smartphone fotografie gegeven. Een aantal handige tips die men zakelijk direct kon toepassen op de online netwerken.

Heerlijk offline en online verbinden
Foto: Landbeeld (www.landbeeld.nl)

De avond was een ieder goed bevallen! Oude contacten werden weer aangehaald, nieuwe contacten werden gemaakt. Of er een vervolg komt op deze gezellige avond, weten Jakobine en Dinotra nog niet... Blijf hen dan ook gewoon volgen op Kasteelcafé de Zalmen en Social Media Rescue!

Tijdens de mini workshop zakelijk social media en smartphone fotografie

Informeel samen borrelen

Mini workshop smartphone fotografie & social media

Genieten van een mooie locatie

Gezelligheid ten top

Met entertainment

Willow hifi soundsystem

Op de achtergrond liet Mareen ons genieten van haar zangstem met bijpassende liederen die de sfeer alleen maar beter maakte! Onder begeleiding van een geweldig pianist.

Mareen Music

Een geslaagde avond!

Nieuwsgierig naar de workshop zakelijk social media en/ of smartphone fotografie? Neem dan een kijkje op www.socialmediarescue.nl of neem direct contact op met Dinotra. Contactgegevens staan vermeld op de website.

Credits:

Foto's: Landbeeld

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.