Loading

Telman Tammimarkkinat

Emme halunneet katkaista jokavuotista Tammimarkkina-perinnettä, joten koronatilanteen vuoksi järjestimme tänä vuonna Telman omat markkinat.

Opiskelijat saivat itse suunnitella ja valmistella myytäviä tuotteita, niiden markkinointia ja hoitaa oman kojunsa myynnin. Tänä vuonna raha ei vaihtanut omistajaa, vaan jokainen sai etukäteen kupongit ostoksiaan varten.

Miina huolehti mehukojusta aurinkoisella asiakaspalvelullaan. Mehua sai joko kuponkia tai tanssiesitystä vastaan.
Mira huolehti Tuijan tuoreiden rinkeleiden myynnistä ja varmisti, että kavereillakin kauppa käy!
Joonatan piti markkinakävijät lämpiminä ja vetreinä. Pienen aktiivisuushetken jälkeen jokainen hyrrää pyörittänyt sai pienen Sakkyn palkinnon.
Pallokauppias Parkkinen palloineen.
Niin kuin markkinoilla yleensäkin, piti meilläkin olla erilaisia perinteikkäitä höpöhöpö-kojuja.
Lakukauppa kävi kuumana! Antilla oli hallussa niin myynti kuin markkinointi. Megafonista kaikui toistuvasti: ”Seuraava!!” Hinnoista tinkivät Antti ohjasi nurkan takana olevaan huutokauppaan.
Markkinat eivät ole oikeat markkinat ilman grillimakkaraa! Harri ja Tarja huolehtivat ettei kukaan lähde nälkäisenä kotiin.

Haitarimusiikin soidessa taustalla oli fiilis kuin oikeilla markkinoilla. Kiitos jokaiselle kävijälle, teitte päivästä lämminhenkisen ja tärkeän meille jokaiselle!

Kiitos jälleen mahtavasta yhteistyöstä ja avusta Sakkyn markkinointi, huoltokeskus, vahtimestarit, lähituki ja metalliala!