Endelig som plakat!! flotte plakater med lokale motiv

Der er fleira som har etterlyst muligheten for å få disse bildene på plakat. Nå kan jeg endelig tilby dette. Størrelser og papirtype varierer, men føler selv at "Premium fotopapir Perlemor" er det som passer de fleste best. Tykkelse/vekt: 252 gr/m2.

Hva trykkes det på?

Bildene trykkes på noe som heter "Premium fotopapir perlemor". Dette gir bildene en helt egen 3d-effekt. Du kan få plakater i forskjellige størrelser. De minste er 20cm x 30cm, og de største er på 150cm x 200cm. Prisen er avhengig av størrelsen. Her er et par priseksempler:

Venneslafjorden om nåtta

Priseksempler:

  1. 20x30 cm: 250 kr pr stk
  2. 50x75cm: 500 kr pr stk
  3. 150x20cm: 1900 kr pr stk

Motiver:

Motivene kan du velge fritt ifra www.ingvald.smugmug.com. Alt du trenger å gjøre er å sende meg en link til det bildet du ønsker, sammen med ønsket bredde så sender jeg deg et tilbud. Og vips...8-10 dager senere så er bildet levert ;)

Bekken oppi Iveland
Papiret er kjennetegnet ved at det oppstår en svak sølvrefleks når det utsettes for lys. Dermed skapes det en 3D-effekt.
www.ingvald.smugmug.com

Kan trykkes på hva som helst

Drivenes
  • Galleriprint: akrylglass med alu-bakside
  • Akrylglass: direkteprint
  • Lerret
  • Compositt: superlett materiale
  • Treplanket: Furuplanker

Kontaktinfo:

Kontakt meg på epost, evt på telefon.

Epost: ingvaldri71@gmail.com

Telefon: 90613057

Jeppestølvannet

Visst du skal ha bildet som julegave, så vil jeg gjerne ha bestillingen innen 12 desember. Har hørt rykter om at postmannen har skrekkelig mye å bære på...

www.ingvald.smugmug.com

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.