Loading

NERVI FOTO IMPRESSIES UIT NERVI EN HET MOOISTE WANDELPAD TER WERELD VAN ANITA GARIBALDI - GENUA, LIGURIA

Impressies
Nervi is een deelgemeente van de stad Genua. het is zonder twijfel het mooiste stukje van de kust. Nervi ligt op ongeveer 30km ten noorden van de populaire vakantiebestemming Portofino.
Het wandelpad Anita Garibaldi begint vanaf de kleine haven van Nervi, de monding van de rivier met dezelfde naam en eindigt in de oude haven van Capolungo en heeft een totale lengte van ongeveer 2 km.
Blue Marlin

Langs het wandelpad ligt de strandtent Blue Marlin. Een van de mooiste plaatsen om het water in te duiken of van een glas champagne te genieten. Het restaurant heeft een dagelijks wisselend menu met verse zeevrchten en uiteraard heerlijke visgerechten zoals 'pesci fritti' en 'mosselen' in seizoen.

Het uitzicht vanuit het restaurant van Blue Marlin
Natuurzwemmen

Klein baaien en rotsen langs het pad onthullen de mooiste plaatsen om een duik te nemen in het schone water. Deze geheime plekjes zijn met trappen te bereiken op diverse punten langs het wandel pad.

Nervi is de perfecte vakantiebestemming voor wie rust en een beetje luxe zoekt aan de Liguriaanse Kust.
Het centrum van Nervi op een weekdag in de maand juli

De rivier Anita Garibaldi

Deze prachtige brug brengt je naar het Porticciolo di Nervi aan het begin van het pad. Je kunt deze brug bereiken achter de Via Guglielmo Oberdan en de Via Roberto Sarfatti.

Porticiollo di Nervi

Een van de weinige baaien met een zandstrand en watersportcentrum waar je onder meer een kajak- en scubadive school kunt vinden.

Club en societeit van vissers die op dit strategisch punt in de haven een erg mooi terras hebben ingericht waar mannen tijdens de avond zitten te kaarten of schaken.

De temperatuur van het water in deze prachtige natuurlijke baai is warm te noemen. De rotsen aan de rechterzijde van de kleine havenhebben een aantal aangelegde zwemplekken .

Impressies in de buurt rond de kleine oude haven van Nervi met een blik in het bekende restaurant Olindo wat zeker een aanrader is voor wie romantisch wil tafelen.
Het watersportcentrum van Nervi
Ci vediamo presto a Nervi!
Created By
Redactie Dolcevia
Appreciate

Credits:

Dolcevia.com