Loading

Zo zie ik de natuur...

Fotograferen, iedereen doet het tegenwoordig. Met je mobiel of een "echte" camera, alles is mogelijk. Zelf ben ik ongeveer 10 jaar geleden begonnen en nooit meer gestopt. Het was een zoektocht naar wat ik mooi en leuk vond om te doen. Uiteindelijk koos ik voor mensen, prachtige portretten van echte mensen, en voor de natuur. Ik raak er nooit op uitgekeken, altijd zie ik weer nieuwe lijnen, kleuren en levende onderwerpen. Hier wil ik jullie graag laten zien wat ik het liefste doe, namelijk mooie beelden maken.

Er zijn ruim 300 verschillende soorten bijen. Dus grote kans dat als je bloemen en planten in de tuin hebt, je meerdere soorten zult zien. Het gaat niet goed met de bijen en andere insecten, doordat we steeds meer steen en minder planden in onze tuinen zetten, hebben ze moeite met voedsel vinden en we hebben ze echt nodig voor de bestuiving van onze groente en fruit. Ik wil je dan ook aanmoedigen om je tuin zo groen mogelijk te maken!

Ook prachtige libellen en juffers komen in mijn tuin. Pas op een uitvergrote foto kun je echt zien hoe mooi ze zijn!

Geen idee hoe deze beauty heet maar mooi is ze!

De Heidelibel

Ook een vijver zorgt voor leven in de tuin. Vissen, kikkers, padden en salamanders, ik heb ze allemaal en elk jaar worden het er meer. Ze hebben het goed naar de zin in mijn tuin. Vooral in het voorjaar zijn ze duidelijk aanwezig!

Jaja vrouw, ik weet het, ik ben weer aangekomen.....

Bloemen houden van mensen, was dat vroeger niet een reclame op tv?

Macrofotografie, zalig om te doen!

Dit blauw, zo mooi......

Paardenstekken in de tuin, wie heeft er geen hekel aan! Maar als je goed kijkt dan ga je ook de schoonheid zien van al die prachtige pluisjes.....

Rode klaproos

Een witte anjer van heel dichtbij!

Een slaapmutsje in de avondzon....

Een roodborstje dat haar thermo-ondergoed is vergeten aan te trekken, een meeuw die mijn vis op wil eten, een ijdele zwaan en een kauw die de camera een schop wil geven.... Ook vogels zijn heerlijk om te fotograferen....

Hoepel op met die camera...... !!

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.