Loading

Corona Nieuwsbrief 8 Week 2, dag 8, nieuwsbrief 8

Week 2, dag 8, nieuwsbrief 8

Beste ouder(s) en verzorger(s),

Hierbij de nieuwsbrief van 25 maart, met hierin alle vaste zaken. Nu de veiligheidsvoorschriften vanuit de overheid nog verder aangescherpt zijn moeten we er rekening mee gaan houden dat de mogelijkheid bestaat dat ook na 6 april de scholen nog niet weer open zullen gaan. Dit houdt in dat we intern al aan het nadenken zijn wat we aan moeten passen met betrekking tot afstandleren en wat dit betekent voor onze leerlingen, maar ook voor u als ouder(s) en verzorger(s). We houden u op de hoogte!

Afstandsleren mag ook wel relaxed hoor

Dat de leerlingen thuis hard werken blijkt wel uit de vele reacties. Dat het af en toe best pittig is of dat je moet aanpoten is ook prima. Maar in het overleg van de onderbouw kwam vanmiddag naar voren, dat wanneer het een dag even niet allemaal lukt, niemand in de stress hoeft te raken. Ook dat kan gebeuren. Dan maar een keertje een opdracht minder of even lekker niet. Kortom houdt het afstandsleren met zā€™n allen vooral relaxed.

Oh ja en dan Teams

We werken sinds deze week met de leerlingen in Teams. Morgen krijgt u hier alle informatie over. Mocht het niet lukken, laat het de groepsleerkracht dan weten.

We wensen u een goede dag toe!

Robbert en Roel

Dagopening:

Beweegchallenge:

Van juf Marlou

Vandaag een oefening die je, als je het goed doet, morgen nog steeds kunt voelen: Buikspieroefeningen! Om de oefeningen iets makkelijker te maken kun je met je rug op de grond blijven liggen en allen de bewegingen met je benen maken.

Online bibliotheek

Kinderen kunnen E-books lenen via hun persoonlijke bibliotheekpasje (alle leeftijden). Elk kind heeft een pasje, omdat wij een DBOS-school zijn (De Bieb Op School). Ze kunnen dan inloggen bij www.onlinebibliotheek.nl en de stappen volgen in de onderstaande afbeelding.

Grej of the day

De oplossing van gisteren was een lastige: Het Paaseiland. Een eiland met mysterieuze standbeelden. Wil je meer info? Klik op de button hieronder:

En de vraag voor morgen:

Van wie is deze uitspraak? Welke persoon zoeken we?

Kinderen thuis aan het werk:

Berichtje van Noud:

Wat leuk dat je mijn mama een berichtje stuurt šŸ˜€. Dankjewel. Ik heb een hele leuke dag gehad. We hebben alles gedaan wat ik wou zoals koekjes gebakken, spelletjes gedaan, even naar het crossbaantje geweest en pannenkoeken gegeten šŸ˜‹.

Mijn mama heeft op de mail niet zoveel reactie's gekregen. 3 maar, waarvan 1 van mijn juffrouw. Juf Ria. En juf Chantal heeft mij gebeld. Verder heb ik wel veel kaartjes met de post gekregen en heeft mijn mama veel appjes gehad.

Groetjes van Noud

Created By
Robbert Flim
Appreciate