Loading

Selvhypnose trin for trin Skab balance og virkeliggøre dine drømme

Skrevet af Marianne Svensen Dupont, http://nlpcoachhypnose.com

Kunne du godt tænke dig, at blive bedre til at gå til jobsamtale, eksamen eller bare gøre din dag, til en god dag fra morgenstunden?

Med selvhypnose er du i stand til at føre dine tanker i den retning, hvor de gør bedst gavn for dig, og med lidt øvelse og ved at benytte dig af metoden et par gange om ugen, meget gerne dagligt, vil du, efter en tid, opleve at alt bliver meget nemmere, og dine drømme helt automatisk går i opfyldelse.

På samme måde som du lærte at cykel eller køre bil, tager det lidt tid at lære selvhypnose, men det fantastiske er, at hypnose er en hel naturlig sindstilstand, som du befinder dig i flere gange om dagen. Det er en tilstand af skærpet fokuseret opmærksomhed, hvor du er mere modtagelig over for forslag. Eksempler på, at gå i hypnose kunne være, at falde i staver, at blive fanget i en god film, eller være helt optaget af en historiefortæller.

Det betyder altså, at du allerede ved, hvordan det er at være i hypnose. De næste steps du skal igennem, for at anvende selvhypnose målrettet, er teknikker, der hjælper dig med at dæmpe aktiviteter i din bevidsthed og dermed give dig adgang til dit underbevidste sind.

Lige inden du går i selvhypnose

Øvelser

Start med trin 1, når du mestre det. Gå derefter til trin 2 og gør det samme og til sidst øver du trin 3.

Når du har lært ovenstående trin, på den måde som står skrevet, er du klar til at udføre selvhypnose, og kan med stor fordel anvendes med mentaltræning

Rigtig god fornøjelse

Created By
Marianne Svensen Dupont
Appreciate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.