Loading

EN STJERNE I SIKTE Ukens profil av IMAGINE PEOPLE

Ulrikke er fra den norske byen kalt Sarpsborg. Hun ble født i 1995 og allerede i en alder av 7 likte hun å syng og opptre som skuespiller på det lokale teatret. Oppmuntret av familie og venner, tok hun sang mer og mer seriøst og i en alder av 16 bestemte seg for å gi alt til musikken.

Hun ble med i Idol 2013 og deretter The Voice 2015. Live opptredener ga mye erfaringer og lysten til å satse på en musikk karriere

2016 ble gjennombruddsår hvor hun ga ut to egne sanger og gjorde sin første musikkvideo som ble regissert av Joon Brandt. Men den samme sangen fikk hun en avtale med det internasjonale sminkemerket Isadora. De ønsket å bruke sangen i deres reklame kampanje som distribueres til hele 45 land.

Ulrikkes største prestasjon så langt er å være en av de ti konkurrentene for den norske finalen i Eurovision Song Contest med sangen Places (MGP 2017)
Ulrikke ligger ikke på latsiden for tiden. Hun er i studio å spiller inn nye låter og deltar i Stjernekamp på NRK.
VÅRE PROFILER LØPER RASKEST, HOPPER HØYEST, SLÅR HARDEST, ER TØFFEST, NÅR LENGST, OVERRASKER MEST OG INSPIRERER BEST

.

Imagine People har de mest talentfulle menneskene. Blandt dem er Ulrikke. Med sin kraftfulle sangstemme og sin musikalske forståelse er hun et unik talent på sitt felt. Vi er stolte av å kunne representere henne for det kommersielle markedet. Skulle din bedrift eller ditt event ha behov for en unik opplevelse, enten om det er på en scene eller foran et kamera så er det bare å ta kontakt med oss i Imagine People.

.

IMAGINE PEOPLE SCHWEIGAARDS GATE 34F 0191 OSLO TLF: 97 96 7001 mail@imagineatheory.com

Credits:

Photo by Joon Brandt

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.