Anne Wierckx VA online business assistance

Online Business Assistance voor Zelfstandige Professionals in de Wellness branche, Ondernemers en Bedrijven.

Die laptop aan het einde van de werkdag dichtklappen: dat is toch heerlijk? Vooral als je die dag volop productief bent geweest. Veel ondernemers ervaren dat hun werk nooit af is. Er blijven honderden dingen liggen die niet zoveel met de core business te maken hebben. Kleine en grote zaken die geregeld moeten worden, maar waar je eigenlijk minder goed in bent.

Ik help je graag bij de groei van jouw business!

Gun jezelf de LUXE van een online business assistant en focus je op de belangrijkste taken van jouw bedrijf.

Heerlijk vind ik het: goed plannen, zaken regelen, zorgen dat anderen hun werk goed kunnen uitvoeren en focus kunnen houden op wat hen uitdaging geeft. Van die vaardigheid besloot ik jaren geleden mijn werk te maken. Van secretaresse bij KPMG tot internationale ondersteuning bij Endemol Holding, van organisatie van congressen tot het opstarten van een eigen onderneming. Juist dat laatste leidt er toe dat ik snap waar de ondernemer behoefte aan heeft: de focus om zijn of haar doelen te verwezenlijken.

Work smarter, not harder
Je bent zelfstandig ondernemer en hebt het zo druk dat je wel wat hulp kunt gebruiken. Lees hieronder waar ik jou zoal mee kan ondersteunen:
  • Algemene secretariële taken: je inbox ordenen, agendabeheer, mail lezen en beantwoorden, planning maken, deadlines bewaken of digitaal archief opzetten.
  • Financiële administratie: facturen inboeken, bonnen registreren, facturen maken. Zo ben je altijd up-to-date met betalingen, facturatie en debiteurenbeheer.
  • Online marketing: ik help je met je website updaten, website statistieken bijhouden, beeld zoeken, e-mailmarketing, maken van visuals. Jouw mailinglijst laten groeien door het verzenden van een nieuwsbrief. Het maken van een gratis weggever, e-Book oid. Ik kijk graag samen met jou naar de mogelijkheden.
  • Communicatie: je telefoon beantwoorden, skypecalls inplannen, klantvragen beantwoorden enzovoorts.
  • Prezi en Powerpoint: ik maak je presentaties met plezier en gemak.
  • Events: laat evenementen, vergaderingen, trainingen, workshops, lunches enzovoorts aan mij over; ik ben tevens graag jouw gastvrouw.
  • Social Media beheer: dagelijks posten op facebook, Twitter of LinkedIn, Dat is best een karwei. Zou het niet heerlijk zijn als ik voor jou alle berichten in plan, inclusief bijpassende visuals.
  • Travelplanning: neemt het plannen van jouw jouw business trip te veel tijd in beslag. Ik neem deze taak graag uit handen, met een compleet travel schedule ga jij zorgeloos op reis.
Bevlogen als je bent als ondernemer, ook jij hebt het nodig om zo nu en dan te ontspannen. Even met de benen de lucht in en relaxen in de zon, of juist actief aan de wandel in de bergen. Toch moet er iemand zijn die de zaken waarneemt. Die back-up? Dat ben ik. Zo kun je met een gerust hart een dag vrij zijn.
You don't have to do it all by yourself...focus on your strenghts and delegate your weaknesses.
Wil jij meer weten over mijn diensten en hoe ik jou kan helpen bij de groei van jouw bedrijf? Neem dan contact met mij op via info@annewierckx.nl of bel mij op 06 528 928 24
Mijn netwerk ligt vooral in de gezondheidsbranche: voedingsdeskundigen, healthcoaches en iedere ondernemer die mensen helpt op het gebied van voeding of persoonlijke ontwikkeling. Ben jij een ondernemer in een andere branche? Natuurlijk ben je dan ook welkom!
www.annewierckx.nl / info@annewierckx.nl / 06 528 928 24
Created By
Anne Wierckx
Appreciate

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.