Loading

Att investera i bilder Prislista hösten 2020 | Emelie Johansen photography

Bilder - en ovärderlig investering

Som föräldrar gör vi många nödvändiga investeringar i våra barns framtid - allt från materiella ting som barnvagnar och slalomskidor till resor, utbildning och omsorg. Få av dessa saker ger så mycket glädje som vackra fotografier på barnen när de vuxit upp.

Jag anser att professionella fotografier är en annan nödvändig investering i våra barns uppväxt. En investering som kommer ge oss ett brett leende i många år framöver. Jag vill ge dig möjligheten att spara dina minnen från ditt barns första år.

Mina priser reflekterar min utbildning och den höga standard jag levererar; från en skräddarsydd fotografering till personlig service och produkter av toppkvalitet.

Hur vill du uppleva dina bilder?

En dag kommer du uppleva den bitterljuva stunden då du inser att din bebis inte är någon bebis längre. Se till att du har mer än bara dina minnen från den tiden. Professionella fotografier är en investering i din familjs historia och arv.

Redan innan fotograferingen så är det bra om ni tänker igenom vad bilderna ska användas till.

Ska de bli ett fotokollage att hänga på väggen? En enda stor tavla att hänga ovanför soffan? Och vad ska ni göra med resten av bilderna? Ett vackert fotoalbum är ett strålande alternativ att samla alla bilder i. Ett album att samlas vid och glädjas åt tillsammans.

Avgift

NYFÖDDFOTOGRAFERING - upp till fyra timmas fotografering i studio inklusive tre högupplösta, digitala, bildfiler med fri användningsrätt: 3000 SEK

BABYFOTOGRAFERING - (för bebisar äldre än 8 veckor) upp till en timmas fotografering i studio eller utomhus inklusive tre högupplösta, digitala, bildfiler med fri användningsrätt: 2500 SEK

SMASH THE CAKE - kom och fira ettårsdagen med klassiska porträtt och tårtkalas med ballonger och dekorationer hos mig! Avgiften inkluderar, förutom tårta och dekorationer, även tre högupplösta, digitala, bildfiler med fri användningsrätt: 3000 SEK

NYHET! ** Minisession **

För barn som kan sitta stadigt utan stöd. Inkluderar 15 minuters fotografering mot vit bakgrund och fyra digitala, högupplösta bildfiler med fri användningsrätt. Bilderna väljs vid fotograferingstillfället och levereras för nedladdning via Dropbox inom en vecka. Pris: 2000 SEK

Paketpriser

DELUXE | 5000 KR

Få alla bilder från din fotografering presenterade i ett lyxigt linnealbum 20x20 cm. Dessutom ingår två förstoringar 30x40 cm, eller en förstoring 50x70 cm, på finaste FineArt-papper. Självklart får du även alla bilder från ditt webbalbum på en USB-sticka i högupplöst format med fri användningsrätt. Samma bilder levereras också för nedladdning via Dropbox. Ett riktigt prisvärt DeLuxe-paket för dig som värderar vackra produkter och vill spara dina bilder på bästa och säkraste sätt.

PETITE | 3500 KR

Välj ut dina två favoritbilder och få dem som förstoringar 30x40 cm, eller en förstoring 50x70 cm, på finaste FineArt-papper i museumkvalitet. Du får dessutom välja ut sju bilder i ditt webbalbum att få levererade på USB-sticka i högupplöst format med fri användningsrätt. Samma bilder levereras också för nedladdning via Dropbox.

Fine Art-förstoringar

Högkvalitativa syrafria printar av 100% bomull med matt yta. Perfekt färgåtergivning och kontrast gör att bilderna visas på absolut bästa sätt. Prints större än 20x30 cm levereras monterade på kartong för extra hållbarhet. Fler storlekar finns, kontakta mig för prisuppgift. Ram ingår ej.

 • 15 x 20 cm . . . 400 kr
 • 20 x 30 cm . . . 700 kr
 • 30 x 40 cm . . . 1200 kr
 • 50 x 70 cm . . . 2000 kr

Lyxigt fotoalbum

Vackert linnealbum med tjocka, lyxiga sidor på halvmatt, syrafritt papper. Perfekt för att samla och spara de bilder som du inte hänger på väggen.

 • 5 uppslag, 10-12 bilder . . . 4000 kr
 • 10 uppslag, 20-25 bilder . . . 6000 kr

Digitala bildfiler

Komplettera de tre bilder som ingår med ytterligare favoritbilder från er fotografering.

 • En bild . . . 750 kr
 • Sju bilder . . . 3000 kr
 • Alla bilder . . . 4500 kr

Bilderna levereras både högupplösta och lågupplösta för nedladdning via DropBox samt på USB-sticka för de som väljer sju bilder eller fler.

MITT FÖRSTA ÅR

Ingen gång i livet sker så mycket utveckling som under barnets första år. Från nyfödd och fullkomligt sårbar till en kavat ettåring med massor av egna åsikter! Det är flera milstoplar som jag varmt rekommenderar att ni förevigar, så kom och låt mig bevara ert barns första år!

 1. Nyföddfotografering - sker när bebisen är mellan 5-14 dagar
 2. Minisession "Jag hittar mina fötter" - när bebisen kan ligga på mage och orkar lyfta på bröst och huvud ordentligt
 3. Minisession "Jag sitter" - när bebisen sitter stadigt utan stöd
 4. Smash the Cake - när bebisen fyller ett år. Hurra!

Fyra digitala bilder ingår från varje fotografering. När bebisen fyllt ett år och den sista fotograferingen är gjord så samlas bilderna i ett lyxigt linnealbum. Det blir ett fantastiskt minne att återuppleva ditt barns första år om och om igen. Totalt värde: 15 000 kr, du sparar 5000 kr!

Din investering: 10 000 SEK

Presentkort

Ge bort det alla föräldrar önskar sig - vackra bilder på sina barn!

Hos mig kan du köpa presentkort på valfri summa. Om du inte har möjlighet att hämta ditt presentkort i studion så kan jag skicka det med post.

Villkor

När du bestämt vilka bilder, paket eller produkter du vill investera i så skickas en faktura på beloppet. När fakturan är betald så levereras digitala filer via DropBox inom en vecka. För fotoalbum, Fine Art-förstoringar och hemleverans av bilder på USB-sticka är leveranstiden upp till sex veckor.

Sociala medier och marknadsföring

För mig som fotograf betyder det oerhört mycket att få visa mina verk på min hemsida, i mina sociala medier och i min studio. Om ni inte vill att era bilder visas, bara låt mig få veta så respekterar jag självklart era önskemål.

Fråga mig gärna vid funderingar eller frågor, jag finns här för att hjälpa er att få ut det mesta av era vackra bilder!

hej@emeliejohansen.se | 070-414 40 96

Created By
Emelie Johansen
Appreciate

Credits:

Emelie Johansen Photography