WINNERS FINAL16 Med GHG,Teamgym Herlev

5 hold fra GHG, Teamgym Herlev - tog afsted til Århus d.4 juni 2016, for at deltage i de Danske Mesterskaber 2016 i Teamgym også kaldet Winners final, som er de 4 sidste hold i hver af de 12 rækker som der konkurreres i i vores sport. altså toppen af alle de hold der er i Teamgym, for at nå til Winners Final, skal man igennem 2 runder af forbundsmesterskaberne, hvor man i første runde bliver inddelt i divisioner, dem der så er i 1 division, kan så kæmpe om de 4 eftertragtede pladser til forbundsmesterskaberne, de 4 første har så kvalificeret sig til WINNERS FINAL og altså kan kæmpe om de eftertragtede pokaler og medaljer

Vi havde som sagt 5 hold med til Winners Final 16, ud af de 7 hold vi havde i 1 division ( alle de rækker vi stiller i ) med til Finalen, hvilket jo er ganske fantastisk.. vi havde hold med i Micromix, Micropige,Minimix,Minipige og Juniormix.

Klar til medaljen

De første vi havde på var vores Micromix, som alle ved .. var udfordret iår ved at vi kun havde 3 microdrenge, hvilket jo gjorde holdet lidt smalt .. men de gik ind og lavede en fin konkurrence - og hentede en Bronze medalje hjem til os i GHG,teamgym Herlev

Micropigerne, som så var næst hold fra os der skulle i konkurrence, har jo været igennem noget af en rejse, for at komme med til Winners Final .. til 1 runde af forbundsmesterskaberne - fik de lige presset sig med i 1 division, kun 0,1 foran nr. 9, sådan kom de lige ed i 1 division som nr. 8 .. også til 2 runde af Forbundsmesterskaberne i Viborg.. ja det var så her "miraklet i Viborg" skete, pigerne lavede en fantastisk konkurrence og flyttede sig fra 8 pladsen til 4 pladsen.. de hentede de 8/10 dele de var bagud, og hentede yderligere 1 helt point, sådan rykkede de op og fik en 4 plads... så i århus, hvor tingene stod Nul Nul altså ingen points med fra tidligere, men hvad der præsteres på dagen, skulle pigerne bare ind og fyre den gode Micropige gymnastik af, det var så hvad pigerne gjorde og pressede Vedbæk ned på en 4 plads.. ganske utroligt af pigerne, som jo så hentede en SUPER flot Bronze medalje.

MINIMIX, var de næste der skulle i kamp, og de leverede varen og fik en super flot 2 plads, så en super fin Sølvmedalje kom der hjem til pigerne og drengene - vi kan kun være tilfredse selv om at der KUN var 0,084 op til pokalen, men sådan er det en gang imellem, de små magner - kan gøre forskællen, vi vil bare prøve at tage den tilbage næste år - vi har jo siden Minimix rækken blev oprettet for 6 år siden, harf titlen af Danske minimix række mestre, så vi mangler lige 1 gang mere, for at må beholde pokalen.. det vil vi så bare prøve at gøre næste år ..

MINIPIGERNE, var nok i den hårdeste pulje, og har kæmpet hårdt hele sæsonnen, for at være med blandt de 4 bedste hold i Danmark, at være bland de 4 bedste hold i Danmark, udaf 112 Minipigehold til Forbundsmesterskaberne er ret imponerende - pigerne og trænerne havde ikke nogen forhåbning om medaljer til pigerne, men derimod ville pigerne og deres rytmetræner gerne vise Danmark, hvad der kan bedrives, med hård og kontroleret træning - vi ville gerne flytte grænser, og gerne gøre pigerne klare til de internationale rækker, så derfor trænes der allerede nu på svære momenter.. pigerne hentede den højeste godkendte sværhed i Minirækken til Winners final 2016 med hele 10,066 - og havde momenter som Flash salto til stå og Strakt helskrue på gulv, som kun ses på et par Senior herre hold ellers.. meget imponerende.

Pigerne fik en fin overraskelse da de , fik ny dragt i dagens anledning - en ny sporty dragt, selfølgelig med et snert af GHG .. en spændt rytmetræner skuer ud over hallen og venter på sin karrakter - flot med 20,066 for minipigernes rytmeserie - pigerne gjorde hvad de kunne og det holdt til en 4 plads.. vi er stolte af pigerne og de har virkelig kæmpet. Så det 4 bedste minipige hold i Danmark kommer fra GHG, Teamgym Herlev.

GHG´s SUPPORTERE VAR PÅ PLADS HELE DAGEN - VIRKELIG FANTASTISK AT VÆRE PÅ GULVET MED SÅDAN EN LÆKKER OPBAKNING BLANDT FORÆLDRE, SØSKENDE OG ANDRE GYMNASTER FRA GHG,TEAMGYM HERLEV...

JUNIOR MIX - DANSKE JUNIORRÆKKEMESTRE 2016

Så kom det til Juniormix, som vi jo havde en drøm om skulle prøve at nappe Guldet, en svær opgave blandt de 10 hold der var med i opløbet til forbundsmesterskaberne, men vi har hele vejen frem til Winners Final, ligget nr. 2 efter Gladsaxe, som jo også var udtaget til Nordiske Mesterskaber - de gjorde jo så ikke at vi ikke lagde os i selen i træningshallen, og pressede det sidste ud af vores 10 mand store Mix hold - der blev skruet op i Trampet springene og på banen, sikkerhed i rytmeserien blev prioriteret.. således kunne vi gå ind og lave højeste rytmekarrakter, Højeste Bane Karrakter og anden højeste trampet karakter og slå holdet der var til Nordiske Mesterskab med 0,2 - ikke meget men NOK til at vi kunne stå med pokalen og kalde os - DANSKE JUNIORMIXRÆKKEMESTRE 2016.

Forældre , trænere og de gymnaster der havde været i konkurrence ventede spændt på resultatet og da det kom... var der en euforisk stemning bland hele GHG banden....

SUPER LÆKRE KAGER, TAK CARSTEN VOSS

Champagne, og sejers kager , samt roser til alle gymnasterne fra "Frugtkurven" som havde været på gulvet til Winners Final ... det er jo helt fantastisk, at opleve at der er tænkt på alt, så tak til forældrene og Frugtkurven, for kager, blomster og Champagne - og det gode samvær!

BLOMSTER FRA FRUGTKURVEN

Vi havde jo et par Fotografer med fra Fotogruppen, som også har fået nyt navn, så det nu er lidt "sejere" Lars Koch, var i dagens anledning officiel GYMDanmark fotograf, men fik også et par skud af GHGere som i kan se i denne historie - udover Lars var Carsten Trebbien tilstede i hallen og har fanget mange af vores stemningsbilleder - stor tak til de 2 seje fotografer.

Se vores lille video som promoverede os til Winners final 2016

VI SLUTTER DENNE KONKURRENCESÆSON PÅ BEDSTE VIS MED ET BILLEDE AF DE DANSKE JUNIORMIX RÆKKEMESTRE 2016 - OG DET BLIVER IKKE SIDSTE GANG!

Created By
Kenneth Pingel
Appreciate

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.