Loading

Aminata Journalistik, UX-Writing & Grafisk form, Foto, Video, Motion graphics, Digitala strategier och utveckling

Kompetenser

Vill du prata "mobile first"? Sociala Medier? Microcopy och UX-writing? Klarspråk, SEO-optimering, personalisering och accessibility? Eller lite av allt detta på en gång? Grattis! Då har du kommit rätt!

Se mitt snabbuppdaterade CV online, eller besök min sida på LinkedIn. Eller fortsätt scrolla nedåt för mer info om uppdrag, portfolio och referenser. Vill du kontakta mig direkt, skriv till aminata@digiteach.se

Or, if you want a presentation in English, with a portfolio, use this link!

Jag har varit med och utvecklat digitala verktyg och nya digitala distributionsformer, strategier för webb, sociala medier och digitalt berättande hos alla de redaktioner och i alla de team där jag arbetat. Vill gärna vara med och ta nästa steg för att nå ut på nya sätt till ny publik i nya kanaler och utveckla både er affär och kommunikationen med läsare, lyssnare, tittare.

Mitt fokus är empati för användaren. Det ska inte vara svårt eller krångligt att ta till sig det material vi presenterar, det ska gå snabbt och lätt att ta sig igenom olika flöden och designen ska bjuda på upplevelser som gör att besökaren vill stanna kvar.

Med min långa erfarenhet från jobb som journalist för radio, tv och tidningar är det lätt för mig att arbeta med innehåll, tänka kreativt och göra research. Jag gillar att jobba och berätta digitalt, att lyfta bra historier i sociala medier och presentera dem med rätt tonfall. Jag är snabb, effektiv och noggrann, vet hur en redaktion bedömer nyhetsvärdet i en artikel eller ett pressmeddelande och kan formulera en "nyhetskrok" att hänga upp en story på för att den ska väcka intresse.

Jag har kompletterat med utbildning i användbarhetsdesign och har arbetat med att skapa copy för UX/UI i appar och på webb, iterera fram rätt tonfall i både längre text och mikrocopy tillsammans med utvecklarna, korra skisser för wireframes i Zeplin, Sketch eller InVision och text direkt i js-dokument, exempelvis i programmet Atom.

Behöver du en person som inte är programmerare men ändå har tillräckligt djupa tekniska kunskaper för att kunna arbeta som exempelvis produktägare? En person som har arbetat med interaktionsdesign och kan bidra med fler perspektiv på användbarhet i utveckling av appar, webbplatser och CMS? Som använder Google Analytics för att analysera webbtrafiken och föreslår strategier utifrån resultaten? Som vet vad GitHub, onboardingflöden, a/b-tester och konvertering betyder? Som kan arbeta med agila metoder som scrum och sprintar enligt Jake Knapp? Och som vet att det behövs ett agilt mindset för att kunna använda verktyg som exempelvis en Kanban?

Då har du hittat rätt. Kontakta mig för att få veta mer om vad jag kan göra för er.

Senaste uppdrag

Från juni 2018 till mars 2019 har jag arbetat på Riksförbundet Attention, där jag haft ansvar för att förvalta och utveckla de digitala plattformarna, webbsajterna och tonfallet i sociala medier. Jag har bidragit med text, ljud, foto samt explainers och korta filmer för webb och sociala medier, där motion graphics blandas med korta intervjuer filmade med iPhone, redigerade i Premiere, Premiere Rush eller Spark. Jag har deltagit som agil coach i processarbetet för det idrotts- och fritidsprojekt som drivs genom Attention och hållit ett internt föredrag om digitalisering och vad vi kan förvänta oss av framtiden.

"Aminata har levererat på hög nivå i alla uppdrag hon fått. Hon har snabbt satt sig in i organisationen och i webbens struktur och eftersatta behov. Hon har dessutom kommit med många kreativa idéer och lösningar utöver sin roll och sitt uppdrag, för att minska kostnader och effektivisera arbetet på kansliet."

Jag har arbetslett en modernisering av främst backend för organisationens webbsida och webbutik (det har funnits ett starkt önskemål om att inte ändra design), samt initierat ett arbete med att skapa en onboardingprocess för nya medlemmar på organisationens egen domän, för att få bättre möjligheter att mäta och förbättra konverteringen, samt för att kunna integrera betalprocessen med organisationens eget ekonomisystem.

“Support via Groupcare kostar 1200 kr per påbörjad timme. tidigare förbrukades mellan 10-20 supporttimmar per månad. Aminatas kompetens gör att jag istället kan lägga de uppgifter som jag själv saknar kompetens för på henne. Aminatas stöd har minskat den arbetsbelastning som jag haft under lång tid och hon är en stor del av lösningen till att vi ska känna att vi har egen kontroll över vårt medlemsregister.”

Innan jag började på Attention hade jag precis avslutat ett spännande uppdrag som UX/UI-writer hos Bonnier Broadcasting, där jag hade förmånen att få arbeta tillsammans med några av Sveriges bästa och mest kreativa utvecklare. I rollen ingick att bearbeta språk, design, användbarhet, användarvänlighet och tonalitet. Läs mer om det längre ner på sidan.

Nu arbetar jag för att skaffa mig ännu mer kunskap om programmering, om röststyrda funktioner och Voice First för tex Amazone-Alexa (det finns ett gratis-kit för Adobe XD), samt om VR, AR, XR och robotics.

UPPDRAG

Jag har en lång rad av uppdrag bakom mig som UX-writer, redaktör, webbredaktör, producent, reporter, copywriter och redigerare för olika redaktioner och byråer. Längre insatser har jag gjort på Sveriges Radio (Ekot mfl redaktioner), SvD, DN, DI, SVT, TV4, Metro, Invandrartidningen, SAF-tidningen, Gotlands Tidningar, Lokalradion i Malmö, på Gotland, i Västerås och i Stockholm, samt hos Bonnier Broadcasting. Familjskäl (läs geografiska förflyttningar och fyra barn) har gjort att jag länge jobbat i eget företag som frilans och konsult. Nu är de minsta barnen större och jag har börjat jobba inhouse på heltid igen.

Under 2015-2016 arbetade jag på Ekot, Sveriges Radio, som då var mitt uppe i att integrera digital produktion med analog och att införa nya webbaserade tjänster för nyhetsrapportering. När jag började var min roll främst webbredaktör och intake samt redaktör för sociala medier med ansvar för omvärldsbevakning. Under hela 2016 arbetade jag sedan i projektet för utveckling av Ekots nya nätbaserade tjänst för Breaking News, "Ekot Live". Främst arbetade jag som producent och redaktionell arbetsledare för livesändningar men deltog också med idéer kring funktioner för pushmeddelanden i json, publiceringar på nätet och i sociala medier, samt användbarhet i spelaren, på nätet och i SR:s app.

Under början av 2017 arbetade jag med utveckling för Moderna Teatern AB, som hade påbörjat digitalisering av sina analoga tjänster med workshops och situationsspel. Teatern driver två spännande startup-företag, Do Good Games och Empatispelen.

Under sommaren 2017 satte jag upp och lanserade en webbsajt för en nätbaserad tidning, Skarpnäcks Nyheter, i Wordpress. Sajten är funktionell och stabil, lätt att arbeta med ur publiceringssynpunkt, samt lätt att läsa både på webb och i telefon. Publiceringen är SEO-optimerad med hjälp av tillägget Yoast, integrerad med Facebook och Twitter samt har en maillista för abonnenter som får meddelanden om nya artiklar. Tidningen har också en Instagramidentitet.

I oktober 2017 började jag hos Bonnier Broadcasting som konsult i deras UX-team för streamingtjänsterna TV4 Play och C More. Min roll var UX-copywriter, men jag arbetade i teamet även med skisser för design och utveckling av användbarhet utifrån ett agilt arbetssätt med sprintar och deadlines i Jira/Atlassian (Kanban-baserade flöden). Jag granskade också andra avdelningars copy, samt drev ett projekt för samordning av tonalitet på alla plattformar.

Under januari/februari 2018 började jag vidareutveckla mina kunskaper inom UX, programmering, agila metoder och digital management. Jag gick först kursen "Användbarhet och agil användarcentrerad design / UX" hos Informator och sedan en grundläggande utbildning för att bli certifierad Scrum-master. Jag jobbade också med att bearbeta texter och bilder för det internetbaserade uppslagsverket Bilders makt, samt med en webbsajt för en kläddesigner.

I mars 2018 blev jag anlitad som agil coach av startupen Limeblue AB, som har sin bas på Norrsken House. Jag jobbade med dem i en månad och faciliterade en sprint enligt Scrum med målet att stabilisera och förbättra företagets webbsajt och sociala närvaro, samt medarbetarnas kunskaper i att hantera de tekniska lösningarna. Vi utvärderade samtidigt affärsidén och samarbetsmetoderna.

Under april–maj 2018 var jag tillbaka på Bonnier Broadcasting igen. Uppdraget var att skapa samt bearbeta alla texter på en gemensam GDPR-sajt för kunder hos TV4 Play, C More och Bonnier Broadcasting. Sajten sattes upp på svenska, danska, norska och engelska, för alla plattformar: webb, iOS, Android och Samsung TV. Som en del av UX-teamet och i samarbete med programmerare, utvecklare samt danska och norska översättare bearbetade jag texter och anpassade dem till en redan färdig design.

En del bearbetning av GDPR-sajtens text i UI gjordes i mobsittning med utvecklarna. Jag arbetade också med text direkt i kod (js) på min egen maskin och uppdaterade via GitHub. Samtidigt pågick arbetet med att förbättra UX-copy i onboarding av kunder till ett utökat sporterbjudande inför VM i fotboll, tillsammans med UX-teamet. Vi itererade fram en rad kortare texter på flera språk för appar och webb.

Avslutningsvis satte jag upp en sida i BBr:s Jira/Atlassian med länkar till resurser och praktiska råd kring språkbearbetning, för att stärka både utvecklare och UX-team inför kommande arbete utan en UX-writer.

Jag har också hållit föredrag och undervisat, genom mitt företag Digiteach. Roligast under 2018 var det hos de digitalt kunniga pensionärerna på Södermalm, där jag under mycket interaktion med publiken berättade om fördelarna och riskerna med digitala lösningar för att hantera betalningar.

Jag har också föreläst om det nya digitala landskapet där hat, hot och falska nyheter i sociala medier har blivit allt vanligare, hur man identifierar bluffarna, skyddar sig mot att tro på dem och sprida dem vidare. Dessutom har jag undervisat i att bygga digitala strategier och om digitala verktyg för att strukturera och utföra sitt arbete.

I juni 2018 påbörjade jag mitt uppdrag som Digital Utvecklingsredaktör / Webbmaster hos Riksförbundet Attention, där jag förutom dagliga uppdateringar och underhåll av huvudsajten också administrerar flera andra domäner, ser över och strukturerar användbarheten på organisationens olika digitala plattformar, mäter trafik med hjälp av Google Analytics, analyserar användarnas profiler, samt bedömer hur webbunderhåll och annat digitalt arbete på kansliet utan stora kostnader kan förbättras med hjälp av olika verktyg.

I september 2018 genomfördes konferensen ”Nordic Freelance 2018”, som jag under året planerat och administrerat tillsammans med en kollega (Michael Tapper) på uppdrag av Journalistförbundets Frilansklubb.

Konferensen ägde rum på Moriskan i Malmö, pågick i två dagar, hade 150 deltagare och 14 föreläsare, samt föregicks av en dags toppmöte i Rosengård för 35 delegater från samtliga nordiska länder. I planeringen ingick att förbereda två festmiddagar för deltagarna. Jag var huvudansvarig för planering, program, teknik, lokaler, matbokningar, logistik, volontärer, säkerhet, samt själva genomförandet i skarpt läge.

Jag satte också upp en enkel sajt för det nordiska eventet i Wordpress, skapade en mailadress, formulär för att boka biljetter och mat, startade en Facebookgrupp för deltagarna, samt gjorde all planering av teknik, lokaler och mat via Googles delbara excelark.

Har du en utmaning eller ett uppdrag du vill presentera för mig? Eller vet du någon som behöver anställa eller rekrytera? Kontakta mig via LinkedIn

Mer portfolio

Här fler exempel på mitt arbete, först som UX-writer hos Bonnier Broadcasting.

REKLAMFILLER

Beställningen: en kort copytext, möjlig att läsa på några sekunder. Funktioner: branding och information om att det går att se programmet reklamfritt på betaltjänsten C More.

När man tittar digitalt på tv får man först en vinjett innan reklamen, sedan kommer själva reklamfilmerna, följda av en så kallad reklamfiller – en vinjett som säger något i stil med ”nu börjar vi strax igen”, eftersom reklamavbrottet alltid är lite kortare på webben än på linjär, eller analog, TV.

Denna reklamfiller skulle nu få ny text, vilket var svårare än väntat. Texten blev mer och mer minimalistisk allteftersom vi insåg att budskapet måste gå att ta till sig inte bara som ord utan också som ordbild. Loggan och så en kort fras som berättar nästan allt på en sekund.

De korta texterna är de svåraste. Ofta ligger det mycket jobb och tid bakom. Vi fick hålla på länge och ta fram många förslag innan alla var nöjda. En UX-designer skapade slutligen också en animerad pausknapp som roterade in över texten.

Workshop

Vad innebär användarvänlighet i framtiden? UX handlar redan till viss del om röstdesign och symboler, men hur bra är utvecklarna på att använda språket? Jag faciliterade en workshop kring de här frågorna.

Numera når vi människor i de mest intima situationer. De har oss en knapptryckning bort, i telefonen, i sina fickor. Ska språket i våra interface också vara mer intimt och personligt då, eller är det bättre att hålla distans? Vad är bäst ur perspektivet användbarhet? Och ur perspektivet konvertering?

Jag ledde en workshop om språk och ordbilder med deltagare från UX-teamet, marknad och teknik på Bonnier Broadcasting under vintern 2017 där vi pratade om hur språket utvecklas och förändras i digitala miljöer och hur det används på helt olika sätt på olika plattformar.

Vi gjorde flera praktiska övningar, bland annat att ta bort alla adjektiv och fundera över vad det gör med en text. Är det bättre med ett avskalat språk än ett som är laddat med värderingar? Sedan diskuterade vi han/hon och hen, samt försvenskade nyord som swajpa (och om vi ska använda mej och dej på sajten). Vi talade också om framtidsperspektiv på hur användare navigerar i våra tjänster (med röst tex). Till sist avslutade vi genom att ta fram nya värdegrundsord för TV4 Play och C More, som fortfarande används.

Javascript

Ibland är det bråttom. Tack vare mina kunskaper i kod kunde jag snabbt skriva in den danska texten direkt i utvecklarnas js-dokument, och vi kunde hålla vår deadline för deploy.

En stor del av arbetet hos BBr utgjordes av att bearbeta översättningar till danska, norska och engelska för C Mores webb, i tätt samarbete med C Mores danska och norska copywriters. Det kunde bli bråttom med att hinna göra korrektur. Ambitionen var förstås att danskar och norrmän ska slippa reta upp sig på onödiga stavfel och felaktig meningsbyggnad.

Här har jag jobbat direkt i ett js-dokument för att snabbt kunna lägga in ändringar som redan var publicerade i testmiljö. Bra arbetsmetod när utvecklarna är extremt pressade och har ont om tid.

Call to action

Här prövade vi många olika typer av CTA-knappar, framför allt var det knappen "Prova 2 veckor gratis" som testades i en A- och B-version. Den tidigare CTA-texten var "Se utan reklam på C More".

Underbart är kort. UX- och UI-texter behöver inte vara långa, de ska bara hjälpa dig att komma vidare utan att behöva tänka. Då är det bra med raka budskap som är lätta att förstå. Här har det blivit lite överlastat, med både login-knapp, CTA och en pop-over från kundservice. Men längst upp till höger ligger den CTA-knapp jag föreslog.

Bytet av CTA-text till "Prova 2 veckor gratis" används fortfarande av C More.

ONBOARDING

Skisser för ett onboardingflöde som jag fick ansvar för att iterera fram tillsammans med UX-designer och projektledare. Vi jobbade i flera omgångar med olika alternativ innan det var klart för deploy.

Antalet slides minskades från fem till tre i slutversionen, utom när användaren gör fel och då hamnar i ett alternativt flöde för att kunna göra klart sitt ärende, då blir der fler.

Projektledaren bad om hjälp, jag skissade och skrev, teamets seniora UX-designer gjorde wireframes i Sketch och sedan prototyper i Indesign som jag granskade och korrade med hjälp av Zeplin. Sammanlagt hade vi tre möten om det här flödet innan vi var nöjda. Vi designade också en attraktiv ingång till flödet på huvudsidan.

Onboardingen används nu på C More för att locka användare som har abonnemang genom kabeltv att skaffa sig en inloggning även via webben, för att enkelt kunna använda C More och TV4 Play i mobilen, på surfplattan eller på datorn.

INTERFACE

Designuppdrag: text i videospelare

Arbetade tillsammans med utvecklare för iOS och Android med att utveckla UI för videospelare/streaming i appen för C More. Den korta rubriktexten ska berätta om det är en serie ("Avsnitt 1"), eller en film, eller något annat.

TESTER

Användbarhetstester arrangerades regelbundet och vid några tillfällen gjorde jag dokumentationen.

Här har jag dokumenterat ett användbarhetstest för swipefunktioner. Jag har tittat på den video som dokumenterar hur användaren och den UX:are som ger instruktioner gjorde testet, och skrivit ner deras dialog.

Testarnas uppdrag var att pröva en del av C Mores uppdaterade streamingapp. Testpersonen får ingen hjälp utan måste själv lista ut hur funktionerna ska användas. Testaren får instruktion om att ”tänka högt”, det vill säga hela tiden berätta vad hen gör och varför, kommentera funktionerna och hur det ser ut i appen, säga vad som är bra respektive dåligt och ge ett sammanfattande omdöme. I det här fallet försöker användaren alltså komma på hur man byter mellan de olika kanalerna. Det visade sig vara så pass svårt att flera detaljer ändrades efter testet.

Call to action

Här var uppdraget att sätta text på en röd CTA-knapp.

Att arbeta med text för olika typer av CTA-knappar hör till UX-teamets arbetsuppgifter och här har jag itererat fram och satt texten. Frågan var vad det bör stå på en knapp som startar uppspelning av en trailer. Vi kom fram till, enligt principen ”make it simple”, att det helt enkelt ska stå ”Se trailer”.

ATTENTION.se

Omgörning av Attentions webb för bättre säkerhet och modernare api:er

Den del av omgörningen som kommer att märkas mest är att Attentions webbutik kommer att brytas loss från huvudsajten och moderniseras, för bättre säkerhet och stabilare funktion.

För huvudsajten har önskemålet varit att omgörningen inte ska ändra för mycket på den existerande designen. Därför har arbetet istället inriktats på att uppdatera strukturen och skala av gammal kod som inte längre behövs. Alla Attentions webbar är skapade med Wordpress som bas och CMS, med frontend i SASS.

Motion Graphics

Förutom teknik och publiceringar på Attentions webbsajt har jag också arbetat med korta videofilmer för både webb och sociala medier, gjorda i Premiere, Premiere Rush och Adobe Spark. Målgruppen har de varit som besöker Attentions sociala medier och filmerna har kombinerats med länkar för att driva trafik till nyhetsflödet på organisationens webbplats. Julkrönikan var en av de mest delade under året på Facebook. Filmen som hörde till delades även på Instagram.

Ett exempel på den typ av texter som väckt mycket engagemang är Kämpa inte ensam med NPF i skolan. Artikeln sammanställer fakta om rättigheter och möjligheter i situationer då skolgången har blivit komplicerad och vardagen svår att hantera för familjer med barn som har NPF, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Sociala medier

Facebooksidan har fått nära 2000 fler följare under den tid jag drivit sidan och har nu en bra bit över 21200 gillamarkeringar.

Genom ett medvetet arbete med regelbundna publiceringar på Facebooksidan, inte bara av texter om Attention utan också av nyheter om NPF i många andra sammanhang, har publiken börjat se sidan som en nyhetskälla. Många följare delar inläggen vidare och många kommenterar. Med hänsyn tagen till FB:s algoritmer och de tider då följarna enligt statistiken besöker sidan flitigast har publiceringstakten landat i omkring två intressanta inlägg om dagen. Ett vid 6-tiden på morgonen och ett vid 15-tiden på eftermiddagen. Eller, vilket har hänt relativt sällan, inget alls om det inte funnits något nytt att berätta.

Den ökade Facebooktrafiken har medfört ökad trafik från FB till Attentions webbplats och därmed större möjligheter att få veta mer om användarna, mäta och analysera deras beteenden på sajten. Det verktyg jag arbetade med var Google Analytics.

Statistik

I början av 2019 genomförde vi en enkätundersökning för att få reda på mer om webbplatsens besökare.

Attentions sajt har omkring 60-90 000 besökare varje månad. Trafiken varierar ibland kraftigt beroende på nyheter och händelser i omvärlden och intresset för NPF-frågorna.

Jag utformade ett antal enkätfrågor med målet att få veta vilka de här besökarna är, hur ofta de besöker sajten och varför, samt vad de tycker om sajtens utformning. Frågorna lades in i ett enkelt googleformulär, som kopplades till ett exceldokument. Resultatet visas i tårtformat.

För att besökarna skulle komma till formuläret skapade jag en enkel pop-up som tonades in på webbsidan med hjälp av ett tillägg, efter ca 20 sekunder. Den innehöll en länk till enkäten och en vänlig begäran om att medverka. Den som klickat bort rutan eller besvarat enkäten fick inte upp rutan igen, förutsatt att de inte blockerat cookies i sin webbrowser. Besökarna fick också information om detta i rutan. Enkäten låg ute i en vecka och ungefär 10% av besökarna besvarade den.

Skarpnäcks Nyheter

Tidigare exempel var hämtade från Riksförbundet Attention och Bonnier Broadcasting. Jag har som tidigare nämnts också arbetat med publicering, UX, texter och webb för bland andra Skarpnäcks Nyheter. Hur sajten ser ut kan ni se live på tidningens hemsida: https://skarpnacksnyheter.se

intressant?

Vill ni veta mer om mig, min bakgrund och hur jag fungerar i ett team? Fortsätt nedåt i flödet för referenser och info om utbildning mm.

Bara lugn. Vila ögonen lite.

UTBILDNING

Stockholms universitet Sociologi. Juridik (upphovsrätt, civilrätt). Codecademy Kurser i grundläggande kod (html, css, js, python, php). Informator Användbarhet och agil användarcentrerad design/UX. Informator Scrum Master Digital design Adobe Illustrator, Photoshop, InDesign, Sketch, Balsamiq, InVision, Zeplin, Phraseapp, mfl. Video, Ljud och Graphic Motion Adobe Premiere, Premiere Rush, Spark, Ripl, Pro Tools, mfl. Kanbanflöden som Jira/Atlassian, Scrum, Trello, Asana mfl. Skurups Folkhögskola Journalistlinjen. JMK Miljöjournalistik. • Umeå universitet Arabiska (distans). EPS Mediautbildning Digitalisering av bilder, trycksaker, bildarkiv, webboptimering, bygga och underhålla webbsidor. FOJO Redigering & Grafisk form. Grafiska yrkesskolorna Grundutbildning i grafisk form, typografi, bokbinderi, trycksaksbeställning. Hyper Island Master of Arts in Digital Management (antagen, ej påbörjad).

Språk

Svenska (modersmål) Danska (familjespråk) Engelska (familjespråk) Franska mycket bra (familjespråk) Wolof hyfsat (familjespråk). Tyska mycket god förståelse, kan översätta. Spanska mycket god förståelse, kan översätta. Persiska lite mer än grundläggande förståelse, kan föra enklare samtal, läser skriver. Arabiska grundläggande förståelse, kan en del fraser, läser och skriver.

Övrigt

Ideella uppdrag. Styrelseledamot i Frilans Riks, en del av Journalistförbundet, SJF, sedan 2017. Innan dess i Mälardalens Frilansklubb. Aktiv i förbundet sedan 1984. Styrelseledamot i Reportrar utan gränser. 2010-2014. Särskilt uppdrag: juridisk rådgivning och stöd till skyddssökande kolleger i asylprocess. Samordnare/schemaläggare för matlag i kollektivhus, HT15-HT18. Cirka 2000 portioner per termin och ca 100 medlemmar. Ansvar för planering och genomförande. Konstnärlig ledare, kulturföreningen Stagebeat. Sedan 2005. Arrangörer av scenprojekt, festivaler, event. Coachning av kvinnliga artister. Kulturutbyten med Västafrika. Bidrag från bland andra Kulturrådet. OrdförandeRFoD, Riksförbundet för folkmusik och dans. 2004. Organiserar landets mindre föreningar, fördelar statliga bidrag, driver folkmusikscenen Stallet. Producent/Manager. 2004-2007 för Danskompaniet Chapeaux de Guinée, 18 musiker och dansare med bas i Sverige. Bokning, turnéplanering, management. event, publikarbete, mm. Skrivit ansökningar, sökt och fått bidrag från bland andra Kulturrådet, Stockholms stad mfl.

Mina musikfavoriter under året, enligt Spotify.

Referenser

samtliga angivna referenser finns på Linked In,

Cecilia Backentorn, Riksförbundet Attention. Samordnare för kommunikationsteamet.

Emelie Lindgren, Bonnier Broadcasting. Product owner TV4 Play and C More, Head of Program managers.

Carl Bonnier, tidigare Bonnier Broadcasting, Chef för produkt och teknik (närmaste chef).

Frida Morberg, Conversionista. tidigare Bonnier Broadcasting, Teamleader för UX-teamet.

Jonatan Wentzel, Red Hat. Tidigare Bonnier Broadcasting. Senior User Experience Designer.

Augustin Erba, Dagens Nyheter. Tidigare chef och arbetsledare för Ekots Nyhetsnav och den som rekryterade mig dit 2015.

Josef el Mahdi, Ekot. Utvecklingsredaktör.

Created By
Aminata Merete Grut
Appreciate

Credits:

Har skapats med bilder av Markus Spiske - "Green Matrix rain on a screen" • Rodion Kutsaev - "Cellphone" • Samuel Zeller - "VR" • Andy Beales - "Running in an airport" • İrfan Simsar - "Scrum Board" • Status Quack - "Amazon Alexa in Purple Mode" • chaitawat - "fiber optic cable blue" • geralt - "board conductors circuits"