SUOMI NYT

Suomessa on hyvä koulutus, sekä ilmainen kouluruoka. Suomessa on kauniit maisemat, varsinkin Lapissa. Lapissa on myös poroja ja Joulupukki. Suomalainen ruoka on hyvää. Hesburger on suomalainen pikaruoka-ravintola, joita löytyy vain Suomesta. Fazer on suomalainen perheyritys, joka tekee makeisia, leivoksia, leipää ja myös paljon muuta. Salmiakki on suomalainen herkku, joka maistuu vain suomalaisille. Suomalaiset rakastavat makkaraa.

SUOMI SADAN VUODEN PÄÄSTÄ

Suomen kieli harvinaistuu, koska ruotsista ja englannista tulee paljon lainasanoja. Suomalaisia on vähän, koska väestönkasvu pienenee koko ajan. Suomessa ei muistella enää Pate Mustajärveä, vaan Saara Aallon kakkossijaa Ison-Britannian X-Factorissa. Suomalaiset unohtavat historiallisia tapahtumia, kuten Talvisodan ja Lapin sodan, sillä historian opetus poistetaan opetussuunnitelmasta tai historiassa aletaan käsitellä uudempia asioita kuten Pariisin terroristi-iskuja. Robottiteollisuus ja sen käyttö lisääntyvät arkielämässä. Suomessa on lämmin koko vuoden ympäri, koska ilmastonmuutos.

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.