Familjefotografering 2017 prima foto

Fantastiskt tycker jag att Ni vet värdet av att föreviga Er familj med hjälp av vackra återberättande bilder. Som Er familjefotograf är jag där med full support innan, under och efter fotograferingen. Tillsammans kommer vi fram till vart Ni vill att vi träffas för fotografering, hemma hos Er eller vid den där platsen som betyder så mycket! Jag ser gärna att vi fotograferar i naturligt ljus utomhus då jag anser att bilderna blir mer härliga när man kan busa och springa runt och fånga härliga ögonblicksbilder men har även tillgång till en mindre portabel fotostudio och har möjlighet att låna fotostudio om så önskas.

Är Sara på Prima Foto rätt fotograf för Er?

Gå inte miste om de små och stora stunderna som är betydelsefulla. Jag älskar att fånga Era små och stora ögonblick vilket jag vill göra med min närvaro och känsla, att fotografera med hjärtat! Min fotostil är mer åt det ljusare hållet och mina kunder nämner ofta att jag är duktig på att fånga känslor och ögonblicksbilder. Det är också det jag brinner allra mest för, att just fånga känslan i varje bild! Mitt mål är och kommer alltid att vara att fånga Er fotografering i vackra bilder samtidigt som jag försöker få bilderna att kännas spontana, ärliga, avslappnade och varma.

Jag erbjuder ett upplägg för familj, barn och gravidfotografering, skulle inte detta passa Er, låt mig veta så kan jag skräddarsy ett som passar just Era önskemål! Jag utgår alltid från Nyköping, men älskar att resa så tveka inte att kontakta mig för att berätta om Era planer!

Prima Familjepaket 2017

Villkor och finstilt

 • Ovan angivna priser är inklusive 25% moms.
 • För uppdrag utanför Nyköpings Kommun tillkommer milersättning med 30 kr/mil.
 • Betalningsvillkor 10 dagar mot faktura om inget annat anges. Bilderna levereras efter betald faktura.
 • Vid bokning skrivs alltid ett avtal mellan Prima Foto och Er.
 • Fotograferingen sker under en (1) timme. Efter fotograferingen redigerar Prima Foto bilderna och Ni får tillgång till ett lösenordsskyddat webbgalleri under fyra (4) veckor med lågupplösta jpeg bilder där Ni väljer allt från en bild till hela galleriet som sedan levereras högupplöst på USB – minne.
 • När Ni valt bilder från fotograferingen får Ni dessa levererade i jpeg format, bilderna är redigerade och högupplösta för fritt privat bruk med fri framkallning i obegränsat antal upp till storlek 20x30. Levereras på ett USB-minne.
 • Antalet levererade bilder beror till största del av antalet timmar och vilka delar under dagen jag är med. I snitt levererar jag ca 60 bilder / timme.
 • Ni är fria att dela bilderna samt publicera dem på internet, i tidningar eller annat. Görs detta ska Ni alltid ange "Prima Foto - Sara Örqvist". Instagram: @prima.foto Facebook: @primafoto.se
 • Det är inte tillåtet att sälja bilderna vidare, inte heller att skicka in dem till tävlingar. Bilderna får heller inte redigeras eller förses med något filter eller liknande.
 • Digitala bildfiler som har levererats kan ej returneras eller reklameras.
 • Jag hjälper gärna till med Fine Art-printar, förstoringar, canvastavlor, tackkort och fotoböcker. Kontakta mig för aktuellt pris.
 • Prima Foto innehar F-skattsedel.
Har Ni tusen frågor, tveka inte att höra av Er till mig på sara@primafoto.se eller 072-31 81 491.

Bästa hälsningar Sara Örqvist

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.