Loading

Descopera frumusetile Dunarii

Descopera Rutele Culturale - Un proiect al Consiliului Europei impreuna cu European Youth Card

Ti-ar placea sa degusti vinurile nobile din Romania sau cele mai catifelate uleiuri de masline din Istria? Sa mergi pe urmele imparatului francez, Napoleon, in orasul Dubrovnik, din Croatia? Sa-ti imbogatesti cunostintele in ceea ce priveste stilul impresionist sau stilul Art Nouveau inainte de o buna relaxare in izvoarele fierbinti din Karlovy Vary?

Avem o veste buna! Poti face aceste lucruri, dar si mai multe cu un buget redus. European Youth Card, impreuna cu Consiliul Europei, a realizat o editie speciala a Cardului European de Tanar, care iti aduce super beneficii in cele 18 rute culturale in 7 tari din regiunea Dunarii: Bulgaria, Croatia, Cehia, Muntenegru, Romania, Serbia si Slovenia. Poti trai experiente complete, de la degustarea mancarii traditionale, descoperirea siturilor arheologice, plimbari cu bicicleta, pana la descoperirea celor mai frumoase peisaje, iar la finalul zilei poti dansa pe cele mai tari hit-uri din tara respectiva.

Cu European Youth Card vei avea ocazia sa traiesti experiente de neuitat si sa economisesti in acelasi timp, prin reduceri consistente, la intrari la obiective turistice, cazari, transport, mancare, si multe altele.

Daca ai varsta cuprinsa intra 12 si 30 de ani, poti aplica in mod gratuit pentru editia speciala European Youth Card.

Cine se afla in spatele acestui proiect?

Aceasta editie speciala a Cardului European de Tanar este nascuta dintr-o cooperare intre European Youth Association si Routes4U. Acesta este un program comun dezvoltat de Consiliul Europei impreuna cu Uniunea Europeana. Routes4U isi propune sa favorizeze dezvoltarea regionala prin rutele culturale ale Consiliului Europei, in conformitate cu strategiile macro-regionale ale Uniunii Europene. Pe scurt, aceste strategii permit tarilor situate in aceeasi regiune sa abordeze si sa gaseasca solutii sau sa utilizeze mai bine acest potential comun. Aceasta editie speciala a European Youth Card privind rutele culturale ale Consiliului Europei acopera partial aria Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunarii (RSUE).

Ia parte la initiativa noastra in parteneriat cu Consiliul Europei si fii pregatit pentru reduceri atat online, cat si offline. Bucura-te de aceasta experienta la maxim!