Loading

Digitaalis-taktiilisen pedagogiikan kesäkurssi 01.-02.08.2020 Wuolteen Kartano, Hämeenlinna

Tarvitsetko vinkkejä, miten voit hyödyntää digitaalisuutta, toiminnallisuutta ja pelillisyyttä omassa opetuksessasi? Kaipaatko malleja pedagogisesti toimivien opetuskokonaisuuksien luomiseen?

Tule mukaan digitaalis-taktiilisen pedagogiikan kesäkurssille 01.-02.08.2020 Wuolteen kartanoon Hämeenlinnaan!

Kesäkurssilla tutustutaan erilaisiin digitaalisiin ja toiminnallisiin ideoihin ja opetellaan rakentamaan omaan opetukseen kokonaisuuksia. Osallistujat saavat paljon käytännössä testattuja malleja ja rakentavat koulutuspäivien aikana muutaman oman kokonaisuuden.

Kouluttaja

Vuoden kieltenopettaja 2017 Heini Syyrilä (Parolan yhteiskoulu ja lukio)

Koulutuspaikka

Tunnelmallinen hämäläiskartano Wuolteen kartano kirkasvetisen Iso-Roineen rannalla (Pokkarintie 35 Hämeenlinna). Voit varata majoituksen koulutuksen ajaksi suoraan kartanolta p. 040-6546061 hintaan 45€/yö 2 hengen huoneessa ja 65 €/yö yhden hengen huoneessa.

Aikataulu

Lauantai aloitetaan digitaalis-taktiiliseen pedagogiikkaan johdattavalla luento-osuudella. Sen jälkeen vuoronperään tutustutaan uusiin malleihin ja tehdään itse. Sunnuntaina viimeisellä tunnilla ohjelmassa ovat 'messut', jolloin osallistujat laittavat viikonlopun aikaiset tuotoksensa esille ja muut saavat tutustua niihin.

Tunnelmia kesän 2019 kurssilta:

Viikonlopun urakoinnin päätteeksi pidettiin messut, joilla jokainen sai ideoita muiden osallistujien tekemistä sovelluksista.

Kohderyhmä: vieraiden kielten opettajat, kieliä opettavat erityisopettajat ja luokanopettajat, S2-opettajat sekä äidinkielenopettajat (kielenhuolto). Soveltuu kaikille eri asteille alakoulusta yliopistoon.

Hinta: Kurssimaksu on 320 € (sisältää arvonlisäveroa 58,06€) ja siihen kuuluu koulutus (16 t), kurssitodistus sekä molempina päivinä lounas ja iltapäiväkahvi. Majoitus ei kuulu hintaan.

Ilmoittautuminen pe 10.7.2020 mennessä. Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujat saavat ilmoittautuessaan viestin ilmoittautumisen vastaanottamisesta. Kun kurssin toteutuminen varmistuu viimeistään 10.7.2020 tai kurssille on tarpeeksi ilmoittautuneita, osallistujat saavat koulutusvahvistuksen sähköpostiinsa. Lasku kurssista lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun laskustusosoitteeseen. Koulutus toteutuu, jos osallistujia on vähintään 15. Osallistujien enimmäismäärä on 40. Koulutuksen järjestää Digiopetus Syyrilä.

Laskutus: Kurssin laskutus tapahtuu sähköisen laskutusjärjestelmän kautta. Mikäli sen maksaa kaupunki/kunta, selvitäthän ennen ilmoittautumislomakkeen täyttämistä sähköisen laskutusosoitteen (OVT numerosarja, ei esim. rehtorin sähköpostiosoite!), jota kaikki kunnat jo käyttävät. Mikäli osallistumisen maksaa osallistuja itse, tulee lasku sähköpostin liitteenä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Laskua ei ole mahdollista maksaa osissa. Laskun lähettämisen jälkeen tulleista laskutusosoitteen muutoksista peritään 5 € laskutuslisä, joten ilmoitathan täydellisen laskutusosoitteesi ilmoittautumislomakkeessa.

Peruutusehdot: Kurssille ilmoittautuminen on sitova ja tarkoittaa, että osallistuja sitoutuu ilmoittautuessaan maksamaan kurssimaksun 100%. Äkillisen esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa. Osallistuja etsii itse vaihtohenkilön esim. FB-ryhmissä ilmoittamalla. Kun vaihtohenkilö on ilmoittanut yhteys- ja laskutustietonsa paikka ja velvollisuus maksaa kurssimaksu siirtyy hänelle. Osallistuja voi myös esteen sattuessa osallistua johonkin toiseen Digiopetus Syyrilän koulutukseen, minkä vuoksi peruutuksia ei hyväksytä.

Lämpimästi tervetuloa koulutukseen, jossa kerrankin on aikaa tehdä omia sovelluksia omaan opetukseen!

Created By
Heini Syyrilä
Appreciate