Loading

The New Natural new Ormedic COllection from image skincare

Image skincare komt met een vernieuwde lijn: de Ormedic Lijn. Wat als eerst opvalt is natuurlijk de nieuwe look. De lijn heeft nu een mooi "natuurlijk" uiterlijk met wit en houten details. Maar wat natuurlijk veel belangrijker is: wat zit erin?

What's New

De nieuwe Ormedic lijn is nog meer gebaseerd op organisch producten. Er zijn bepaalde ingrediënten weggelaten en andere ingrediënten toegevoegd, om zo op een natuurlijke manier huidverbetering te creëren.

Aloë Vera is (nog steeds) het hoofdingrediënt van deze lijn. Nieuw is de toevoeging van Organic Grape Water en een mix van 7 organische extracten: Rode klaverbloesem, Kliswortel, Calendula, Lotusbloem, tamarinde, Japanse en groene thee en kurkuma.

Deze ingrediënten vormen een rijke mix aan hydratatie, kalmerende werkstoffen en antioxidanten.

Voor wie?

  • ALLE HUIDTYPEN
  • Acne huid
  • Zwangere vrouwen
  • Tiener huid
  • Onrustige huid die uit balans is
  • Gevoelige huid
  • Mensen met allergieën
  • Doffe/vale huid
  • Beginnende huidveroudering

De Ormedic lijn is eigenlijk voor iedereen. Het is een heerlijke lijn die de huid goed verzorgd en in balans houdt. Daarnaast is deze lijn zo "zacht" dat het perfect is voor de (hele) gevoelige huid of voor mensen die vervelende reacties ervaren bij andere cosmetica.

Zacht betekend overigens niet dat deze lijn niets doet. Juist door de zachte aard helpt het de huid in balans te brengen, de huid tot rust te brengen. Daarnaast heeft het veel actieve ingrediënten die diep in de huid treden en de huid hydrateren, kalmeren en voeden. En als kers op de taart werkt het ook nog de fijne lijntjes weg!

Nieuw: Gel polisher

De Gel Polisher is een heel nieuw product! Het is een milde exfoliant, ook wel "scrub" genoemd. Deze exfoliant verwijderd de dode huidcellen en stimuleert daarme celvernieuwing. Heerlijk om te gebruiken tijdens je reinigingsproces in je skincare routine.

Ook ideaal voor mensen met acne en mensen met een gevoelige huid. Doordat deze exfoliant een zachte korrel heeft, is die perfect voor de gevoelige huid en voor de acne-huid. De korrel lost op tijdens het inmasseren.

Ormedic Special

Alleen in februari & maart: probeer de nieuwe Ormedic lijn uit! Koop de Trial Kit Ormedic voor maar ANG 40,- of 2000 FM! Beleef deze lijn en begin je skincare routine.