Bröllopsfotograf KAOS, KÄRLEK OCH EN HEL DEL GLÄDJE. SOM LIVET.

VILKA ÄR NI?

Jag tror att ni vill ha äkta ögonblick och en dag som är ärlig och sann, inget fejk. Er bröllopsfotograf skall inte be er o titta in i kameran och le utan faktiskt fånga sånt som händer på riktigt utan allt för uppstyltade gruppfoton eller fejkade kameraleenden.

Er dag. Er kärlek.

Låt mig få berätta er historia.

I alla mina paket så ingår det alltid ett bildspel tillasammans med härlig musik. Ett bildspel är ett underbart sätt att få se bilderna på, att åter igen få känna den härliga känslan från er bröllopsdag. Det är dessutom ett perfekt sätt att enkelt och smidigt visa bildern för era nära och kära. Mycket smidigare än att att ladda upp hundratals foton på facebook Här nedan få ni se några bildspel ifrån mina senaste bröllop.

Det finns en sak som du borde veta om mig innan du bokar mig som din bröllopsfotograf..

Jag kan gråta under din ceremoni. Trots min bästa ansträngningar, har jag gjort det ett antal gånger. Okej ... en massa gånger. När ett par utstrålar sådan kärlek och glädje och det är ingen tvekan om att dem är så förälskade i varandra.. och jag sugs med, jag kan inte hjälpa det. - Jag fotograferar med hela mitt hjärta. Och om du är en av de par jag har beskrivit ovan - så vill jag fotografera ditt bröllop . Jag vill vara där.

3,6,12 TIMMAR ELLER SKRÄDDARSY ERT PAKET

Ett bröllop handlar om er upplevelse och hur hela denna dagen är en av de mest speciella i ert liv. Kanske har ni hört det från vänner men tänkt - äsch, så viktigt kan den inte vara.

Jo. Det kan den! Det är lätt att förbereda olika tidpunkter under dagen, färg på klänning och skor - men det är inte lika lätt att förbereda sig på känslan. Något du inte vet är att dagen försvinner dessutom fort som attan!

Mina paket har 3, 6 eller 12 timmar som en grund, men jag kan också skräddarsy ert bröllopspaket utifrån vad som passar er dag.

DETTA INGÅR I ALLA PAKETPRISER:

• Alla utvalda bilder i låg- och högupplösning

• Full service

• En konsultationsträff

• Privat designmöte efter bröllopet där ni får hjälp med urval till eventuella produkter såsom tavlor, album eller tack-kort.

Bröllopspaket 2017

03 TIMMAR

Att få dela er glädje under denna viktiga dag är en ära för mig. Jag föjler era önskemål, det är er dag och ni ska njuta av varenda minut! Detta paketet passar perfekt för dig som vill ha bilder ifrån vigsel och en kärleksfotografering.

Konsultation där ni berättar mer om er och era önskemål

3 timmar fotografering

Alla era bilder högupplösta

Bildspel att spara

1000:- voucher till produkter

Pris 10.000kr

06 TIMMAR

Jag vill vara med er från det att du blir sminkad och ända tills det sista riskornet är slängt för att kunna föreviga känslorna hos er alla och era nära. Detta paketet är för dig som vill ha lite härliga bilder ifrån era förberedelser, kärleksfotografering, vigsel och lite mingel utanför kyrka

Konsultation där ni berättar mer om er och era önskemål

6 timmar fotografering

Alla era bilder högupplösta

Bildspel att spara

2000:- voucher till produkter

Pris 15.000kr

12 TIMMAR

Hela dagen - alla minnen!

Detta paketet är för dig som verkligen vill fånga känslan av er dag och inte missa en enda detalj! Jag förljer med er från det att ni blir sminkade och fixade tills bröllpsvalsen är dansad.

Konsultation där ni berättar mer om er och era önskemål

12 timmar fotografering

Alla era bilder högupplösta

Bildspel att spara

2000:- voucher till produkter

Pris 20.000

Såhär går de till

KONSULTATION ÖVER TELEFON ELLER EMAIL

Vi gör en kort konsultation över telefon eller e-mail! Så att jag kan lära känna er lite och få veta vad ni önskar för er bröllopsdag! Det är viktigt för mig att möta era förväntningar och hjälpa er ta fram vad just ni vill ha! Jag ger er också vägledning kring tider och svarar på alla era frågor. Jag tror att ju mer jag vet om er, desto bättre blir ert slutresultat!

ERT BRÖLLOP

Var förberedd på en upplevelse fylld av kärlek, närhet och massor av glädje! Vi har full koll på tider och platser och anpassar oss efter er vigsel oavsett om ni har 30 gäster och barn med eller bara ni.

ERT DESIGNMÖTE

Vid bokning av er fotografering bokar vi också tid för ert designmöte som ingår i alla paketen. Detta sker ca 1-3 veckor efter er vigsel. Vi går igenom era bilder och hjälper er att välja bland alla ögonblick och planera utefter vad som passar bäst för ert hem och er budget. Jag har INGET köptvång eller lägsta beställning.

DET KÄNNS MER SPECIELLT ÄN DU TROR

Vi ska gifta oss, vill du fotografera oss?

Åh, Grattis! Att gifta sig är verkligen så himla fantastiskt! Och det är väl självklart att jag vill! Hur ni än planerar ert bröllop och vart ni än planerar att ha det så kan ni räkna med mig. Skicka er förfrågan i kontaktformuläret där ni beskriver när, vart och hur ni planerar ert bröllop och vad ni önskar för typ av fotografering så hör jag av mig så fort det går.

Vi vill så gärna boka dig, men vi känner att vi inte riktigt har råd.

Nu ska ni få ett superbra tips utav mig! Istället för att få fem brödrostar och sex vaser som bara kommer att stå i ett skåp och samla damm, så önska er pengar till några extra timmar till erat paket eller till en fin fotobok. Bilderna från erat bröllop kommer att finnas med er resten av era liv, ett otroligt värdefullt minne som gång på gång kan påminna er om eran glädje och kärlek. Vilka av de andra presenterna som ni kommer få kommer att göra de? Det allra vanligaste mina brudpar ångrar efter bröllopet är att de inte hade FLER timmar dokumenterade.

Varför ska vi välja dig?

Ni älskar skratt som kommer från hjärtat. Äkta kärlek. Ni vill fånga de äkta ögonblicken från er bröllopsdag. När ni väljer mig som fotograf så kommer de inte bli en vanlig “titta hit och le” fotografering, ni kommer få uppleva något annat. Jag kommer inte be er att posera och ni behöver inte känna att ni måste vara några ni inte är. Jag vill visa er hur fantastiskt speciell er kärlek är! Hur ni är unika och att er kärleken är värd att uppmärksammas! Jag vill att er upplevelse skall bli den bästa möjliga. Jag vill att ni ska skratta, kramas, vara kära och låta er känna så mycket som möjligt.

Såhär tyckte vi...

Sanna och Torbjörn

Att gifta sig är något helt fantastiskt den lyckan, kärleken och glädjen går inte beskriva med ord. Alla var där familj, släkt och vänner och vädret blev fantastiskt Jag kan bara säga att det är helt klart det bästa man kan uppleva! Vi är väldigt glada att vi valde dig Emy som fotograf för att föreviga vår stora dag. Man kände sig så trygg med dig från första stund och du är en fantastisk fotograf, du sa och visade precis vad man skulle göra så man kände direkt att man var i goda händer för man var ju allt lite nervös...

Marica och Viktor

Dagen med stort D var äntligen här, dagen man vill minnas så länge man lever! Vi valde Emy som vår bröllopsfotograf och det ångrar vi inte för en sekund hon har den där speciella förmågan att fånga de magiska ögonblicken. Vi valde att Emy skulle vara med hela dagen från tidig morgon till sen kväll och det var det verkligen värt speciellt nu ett år senare när man sitter och drömmer sig tillbaka.

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.