Loading

Nieuwsbrief maart 2020

Beste ouders,

Momenteel zijn het uitzonderlijke tijden. Toch een woord van dank is hier eerst op z'n plaats voor ouders die momenteel hun job uitoefenen in een cruciale sector (zorg, veiligheid, voedingsnijverheid, distributie ...) en de mogelijkheid niet hebben om thuis te werken en de zorg op zich nemen van zieken en mensen die hulp nodig hebben, er voor zorgen dat iedereen naar de winkel kan ...

Maar ook een welgemeend dankjewel aan de vele andere ouders die hun uiterste best doen om hun kinderen in een thuisomgeving op te vangen en up to date te houden. Wij weten dat dit geen eenvoudige opdracht is...soms met vallen en opstaan.

Belangrijk is om uw zoon of dochter een vast dagschema te geven om een continuïteit te houden in deze moeilijke Corona-periode.

Ons Mozaïekteam zal jullie hiervoor proberen in de mate van het mogelijke de komende weken proberen in te ondersteunen. Belangrijk voor ons als school is om alle ouders te kunnen blijven bereiken en vragen om zoveel mogelijk uw kind goed op te volgen in het maken van hun opdrachten. Wij weten dat dit soms niet altijd evident is ...maar een goede thuisondersteuning kan uw kind zeker vooruit helpen.

Om voldoende feedback te kunnen geven maakten wij per klas een WhatsAppgroep aan. Dank aan alle ouders die hier de school toestemming gaven om hun mobiel nummer in de WhatsApp lijst op te nemen.

Niet alleen via de klas WhatsApp maar ook via het Seesaw leerplatform en de klassieke communicatiekanalen ...e-mail, Facebook en Gimme-berichten proberen wij contact met u als ouder te houden.

Wij danken jullie alvast voor jullie medewerking en begrip. Wij wensen jullie veel sterkte toe de komende weken ! Volg heel goed de richtlijnen van de overheid op ! Blijf zo veel mogelijk thuis als u niet moet gaan werken ! Was regelmatig uw handen ! Hou afstand ! ...

Met vriendelijke groet,

de directeur en het dynamisch Mozaïekteam

NOODOPVANG

Op het einde van elke werkweek posten wij via onze verschillende communicatiekanalen, een inschrijvingslink voor noodopvang.

Noodopvang is er alleen voor kinderen waarvan de ouders een job hebben in een cruciale sector (zorg, veiligheid, voedingsnijverheid, distributie ...) en de mogelijkheid niet hebben om thuis te werken en de zorg op zich nemen van zieken en mensen die hulp nodig hebben, er voor zorgen dat iedereen naar de winkel kan ...

De inschrijvingslink voor de noodopvang op de dagen 23, 24, 25, 26 en 27 maart is te vinden via deze link :

https://forms.gle/KuNmL954yF9Kop5d9