Loading

VAIG CONÈIXER UNA FULLA

Quan els dies són més curts, el sol ja no escalfa amb força i el vent bufa més fresc..., ha arribat la tardor. No sentiu la seva olor? Olor d'humitat en els boscos, de fum de les xemeneies que escalfen les llars...

Ja som a la tardor

temps de passejades, caminar per camins i ballar una dansa amb les fulles al ritme que marca el vent...
I les branques dels arbres es van cobrir amb la neu de l'hivern
La neu es va fondre amb el sol de primavera i les fulles van créixer a poc a poquet.

I vaig conèixer una fulla...

La meva amiga va veure les flors a la primavera...
Es va escalfar amb el sol a l'estiu...
Va començar a sentir fred amb el vent de tardor... I el verd lluent de la meva amiga, s'anava tornant groc, taronja, vermell i finalment marró.
No és que no li agradés el seu nou vestit, però... què estava passant? Estava espantada! No és que no li agradés gronxar-se amb el vent que l'empenyia, però... què estava passant? Estava espantada!
Va veure les seves amigues que es rendien, es deixaven anar i giravoltaven mogudes per l'aire, però... què estava passant? Estava espantada! -Jo no em rendiré! S'aferrava fort a la seva branca, gairebé no tenia forces................. Un dia el vent de tardor la va vèncer!
Cap on vaig? Què està passant? El vent em bressola, suaument, a poc a poquet i em deixa a terra fent pinya amb les meves companyes.
No estic sola, ja sé què està passant, ja no estic espantada, ja sé el que he de fer: Cobrir els terres amb una catifa de colors: grocs, taronges, vermells i marrons. Vestir el bosc amb els colors de la tardor!
Created By
Antònia Molera
Appreciate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.