Loading

SKABEN & VÆREN Tommy Flugt

De seneste år har været i skriftens tegn og især er digtene kommet i lind strøm. Som i en elv er de danset ned ad til papiret, strømmende ikke hulter til bulter, men nærmest punktligt og dagligt, især om natten og morgenerne. Om natten skriver jeg bare nogle strofer ned, nogle ord, stikord som kom til mig og vækkede mig. Om morgenen tager jeg dem frem og så kommer resten af digtet. Sådan har arbejdsmetoden været i årevis. Digtene er en tro følgesvend, der presser sig på og kræver sproglig opmærksomhed af mig.

Det er indtil nu blevet til mange digtsamlinger og på de seneste år tre store, begyndende med SINDETS ARKÆOLOGI 2016 på 270 sider. Og så satsede jeg alt på at blive færdig med digte og skrev MØRKETS LYS på 430 sider som kom i slutningen af 2016. Men jeg var ikke færdig og digtene blev ved med at strømme. Det blev til endnu en digtsamling som pressede sig på i slutningen af 2017 og som jeg færdiggjorde i begyndelsen af januar 2018. På grund af særlige omstændigheder var det en nødvendighed for mig at få den ud: DER ER EN FASAN I BAGHAVEN 2018 på 250 sider. Men slut var det ikke for elven blev ved at strømme og nu er der så endnu en digtsamling klar i slutningen af 2018: DEN BRÆNDENDE SOMMER.

Hvad skriver du om spurgte mit barnebarn en dag hun var på besøg, og jeg svarede hende som sandt er, at jeg skriver om alt og intet, om verden i det ydre og om menneskets indre. Om stort og småt. Om livet i bevægelse. Alt hvad der rører sig omkring os er værd at skrive om. Og jeg skriver for at forstå verden og mennesket lidt bedre.

Ved siden af digtene er det blevet til en del tidsskrifter om kunst m.m. som jeg har stillet til rådighed på min hjemmeside. Desuden er alt hvad jeg har udgivet afleveret til Det Kgl. Bibliotek i to eksemplarer, så der kan man låne værkerne.

Processen har været sådan at når jeg har skrevet en digtsamling, har jeg fundet et sted på internettet, hvor den kunne udgives og har sendt det færdige manus til fx Blurb.com. Et par uger efter modtog jeg digtsamlingen. Se nærmere på hjemmesiden: www.auroraordhaven.dk hvor du kan finde mine udgivelser.

Du kan også følge mig på Facebook, hvor jeg offentliggør og afprøver mine digte.

© Tommy Flugt

En morgen ved havet og solens port
Oplæsning - kaleidoskop og faun i haven
DEN BRÆNDENDE SOMMER - digte af Tommy Flugt 2018
Morgen rødmen
Det lysner i øst
Mit logotræ

Mon vores natur

Har styr på forandringer

Stilhed før stormen

Bladene gulner

Træerne står helt stille

Sære fortælling

© Tommy Flugt

Hvilken vej - sten til skoen - forhindringer - forandringer - fornyelser - gå en tur så går det nok

Created By
Tommy Flugt
Appreciate

Credits:

Tommy Flugt

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.