Loading

Vi søker kjøkkendesignere Vi ønsker å styrke vårt salgsteam med 2 personer i Trondheim og Meldal som har lidenskap for interiør, design og kvalitet.

Foss Snekkeri AS markedsfører og produserer inspirerende, verdibaserte og komplette innredninger for kjøkken, bad og garderober under merkevaren Fossline med grunnlag i kompetanse og industrianlegg i Orkla-regionen og omegn.

Foss Snekkeri søker etter kjøkkendesignere

Vi ønsker å styrke vårt salgsteam med 2 personer i Trondheim og Meldal som har lidenskap for interiør, design og kvalitet.

Salg og kundeservice er en viktig aktivitet, og vi ser etter deg som arbeider målrettet for gode resultater. Det ønskes fortrinnsvis søkere med utdannelse innen interiørfaget og eller praksis i bransjen. I første omgang ber vi deg sende oss en kortfattet søknad med cv til morten@fossline.no så fort som mulig.

Foss Snekkeri AS har sine tradisjonsrike produksjonslokaler i Meldal kommune med vakre Trollheimen som nabo. Her har vi også en kjøkken- og baderomsbutikk. På Tempe i Trondheim (Tempeveien 15) finner du vår 550 kvm store butikk med flotte utstillinger av kjøkken, bad og garderober fra Fossline.

Ved spørsmål, ta kontakt med:

Morten Foss på telefon 918 86 265 eller morten@fossline.no

fossline - Norsk kvalitet siden 1955