Loading

Meandert(haal) 17 april 2020

Hoe gaat het verder ??

Iedereen wacht in spanning op de persconferentie van onze minister-president van a.s. dinsdag. In hoeverre wordt een deel van de lockdown opgeheven en hoort daar dan ook de opening van de scholen bij? Mogen onze leerlingen na de meivakantie weer naar school en hoe moet dat dan georganiseerd worden? Hoe zorgen we ervoor dat alles veilig verloopt? Veel vragen waar de scholen van de Stichting IKT al een paar weken over aan het denken zijn. Kaders zijn opgesteld waarbinnen een schoolspecifieke aanpak kan worden ontworpen. Ook voor de Meander ligt een plan klaar. Hierover informeren wij u aan het eind van volgende week. Het is natuurlijk mogelijk dat we ons plan nog enigszins moeten wijzigen na de persconferentie van premier Rutte. Daar zullen we dan woensdag en donderdag flink mee aan het werk moeten. Het is allemaal wat ingewikkelder dan het misschien lijkt. Er moet met heel veel factoren rekening gehouden worden. Hopelijk komt er groen licht vanuit Den Haag en kunnen we onze leerlingen weer op school ontvangen.

Microsoft Teams

Microsoft teams biedt veel mogelijkheden om te videobellen en te chatten. Binnen Stichting Ieder Kind Telt hebben wij ervoor gekozen om deze functies voor alle gebruikers open te zetten, dus ook voor onze leerlingen. We begrijpen dat veel kinderen niet zo gewend zijn om in de Teamsomgeving te chatten of te videobellen. Sommige leerlingen gebruiken Teams om anderen te storen of onnodige berichten te versturen. Oneigenlijk gebruik zou je kunnen zeggen. Wij vragen u om eens mee te kijken met uw kind en te controleren of Teams op de juiste wijze gebruikt wordt. Bij onjuist gebruik van Teams kunnen wij ervoor kiezen om in voorkomende gevallen de functies te beperken. Mocht u onjuist gebruik signaleren, wilt u ons dan informeren. Hartelijk dank.

De MR vraagt uw aandacht voor de volgende vacature!!!

Vacature !! Druk op de knop !!

Koningsspelen.

Koningsspelen, ja gezellig!

Wat een prachtige dag om gezellig in de tuin deel te nemen aan de Thuiskoningsspelen. Veel leerlingen hebben gehoor gegeven aan onze oproep om foto's te sturen van deze zonnige bezigheid. Tijdens de opvang in school hebben de leerlingen ook spelletjes op het plein gedaan o.l.v. juf Karin en juf Lilian. Zo kregen de leerlingen toch nog een beetje een feestelijk gevoel. Hieronder ziet u een verzameling met foto's uit verschillende groepen.

Een Koningsspelendag om nooit te vergeten.
De jarigen in de komende week.

Credits:

Gemaakt met een afbeelding van Unknown - "Birthday Background Happy ยท Free image on Pixabay"