Loading

Villa Luma Belgische Marleen en Guy met hun 2 zonen een paradijsje in Italië. Na een jaartje klussen om het huisje naar eigen smaak en ideeën in te richten is het nu klaar en intussen getransformeerd tot een comfortabel luxe appartement

Outdoor

Indoor

Badkamer Villa Luma

Het appartement (90 m2) bestaat uit een comfortabele woonkamer met open haard en volledig ingerichte keuken, 2 slaapkamer ieder met privé badkamer, privé terras met pergola en buitendouche, gebruik van zwembad dat met de bewoners van de 5 andere appartementen wordt gedeeld. Grote tuin en parkeerruimte. WiFi en kabel TV. Wasmachine.

Het pittoreske dorpje Trevignono Romano ligt direct aan de oevers van het meer. Op je eigen terras naar het ondergaan van de zon kijken met een heerlijk glas prosecco of met je ontbijtkoffie in de hand de zon zien opkomen, het blijft een steeds terugkerend genoegen waar je nooit genoeg van krijgt. Pluk verse vijgen van de boom in de tuin, neem een duik in het verkoelende water van het infinity zwembad en aai de kat of hond van de buren, vriendelijke dieren die je altijd welkom heten.

Zwembad Villa Luma

TRevignano

Trevignano aan het meer van Bracciano

Credits:

Villa Luma Trevignano

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.