Prague 2016. Euroijada

Jos jedna Euroijada je iza nas, kao i predhodnih godina ekipa Geografskog fakulteta bila je ucesnik i ovogodisnje u Pragu, ucesnik u svakom smislu te reci, na svim poljima.

KRENULI SMO FURIOZNO OD SAMOG POCETKA, UZ NEKE NOVAJLIJE KOJI SU SE DOKAZALI VEC U AUTOBUSU, BILA JE PRISUTNA I EKIPA ISKUSNIH MOMAKA, PREDVODJENA ALEKSANDROM BALACEM, COVEKOM KOJI NI SAM NE MOZE DA SE SETI NA KOLIKO JE JADA UCESTVOVAO I KOLIKO JE MEDALJA I DEVOJAKA OSVOJIO.

KAD SMO VEC U PRAGU DA KAZEMO I PAR RECI O TOM GRADU. VEOMA LEP GRAD, SVE STO JE BITNO U GRADU ZOVE SE PO KRALJU KARLU iv, IMAJU VEOMA DOBRO PIVO I VEOMA RUZNE ZENE. ALI KAD POPIJETE DOVOLJNO PIVA, CEO TAJ SKLOP JE MNOGO DOBAR.

Posto nismo uspeli na vreme da se dogovorimo sta ce nam biti prioritet, da li osvajanje medalje u futsalu, ili zene i alkoHol, odlucili smo da i jedno i drugo odradimo polovicno, uz naravno zlatno pravilo jade, nema sexa!

ekipa geografskog je na terenu. kao i uvek,igra iz krajnosti u krajnost, fenomenalni potezi i neobjasnjive greske u isto vreme, to je nas stil.

posle dobre igre u grupi ,prosli smo dalje. narednog dana sacekala nas je najbolja ekipa turnira i jos veci problem, mamurluk. rezultat nije bitan, ispali smo. konacno smo mogli da preusmerimo svu nasu energiju na zene i alkohol.

podsecam, nista sex samo prica.

NAREDNOG DANA, TRUDILI SMO SE DA PRIVUCEMO PAZNJU DEVOJAKA. NEKI SU CAK PREOZBILJNO SHVATILI ONAJ DRUGI DEO PRAVILA ''SAMO PRICA'' , DOK DRUGI NISU ISPOSTOVALI ONAJ PRVI DEO. SVE U SVEMU ZRENJANIN JE JEDAN JAKO LEP GRAD, A I PRAG.

TO BI BILO TO, UKRATKO, DO SLEDECE JADE. POZDRAV OD:

BALACA - MACOLE, DAMIRA - HELIKOPTERA, VLADE - GOLMANA (TO JE DOVOLJNO), GRCETA - I MACURE, FLIPKINSA - ''MELJEM KO NAVIJEN'', DRAGISE - ''POVUCEN SAM, SLABO PRICAM'', DULETA I DZONIJA - ''BLIZANACA'', PETRUSICA - MATRUSICA, KINEZA- ''KAPITENA'' I CVELETA - ALKOSA.

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.