Blogg Ett fett?

I jungelen av kosttilskudd er det lett å gå seg vill. Det finnes en mengde omega-3 produkter på markedet, men er det egentlig ett fett hvilket omega-3 produkt man bruker?

Jeg ble kjent med Olivita ganske tidlig i håndballkarrièren da jeg spilte i Levanger Håndballklubb, og Olivita hadde et samarbeid med klubben. I denne perioden var jeg travel med skole, klubblag og juniorlandslag med kamper og mesterskap. Etter hvert har jeg også fått sjansen på seniorlandslag med samlinger og kamper.

Etter seks år i Levanger har jeg også spilt fire år i Vipers Kristiansand. Jeg er glad for å ha kunnet fortsette samarbeidet med Olivita også etter klubb-bytte.

I sommer flyttet jeg til Oslo og spiller nå for Oppsal Håndball. Vi trener daglig i Oppsal Arena eller ved Oslo Idrettssenter, samtidig som jeg jobber på en skole i nærområdet. For å få fullt utbytte av treningene og for å restituere godt til neste økt så er kvalitet på søvn og kosthold viktig. Når jeg ellers spiser fornuftig så er et omega-3-produkt med høy kvalitet det eneste kosttilskuddet jeg trenger. Nå er det også blitt kaldere i været og jeg merker at flere rundt meg blir forkjølet eller syke av annet "som går". For å holde meg frisk og rask tar jeg Olivita daglig fordi det bidrar til å vedlikeholde et sterkt immunforsvar og dempe tendenser til inflammasjon i kroppen i en hektisk hverdag med trening, kamper og jobb.

Det er sammensetningen i Olivita som gjør at oljen opprettholder høy kvalitet helt fram til forbruker, slik at kroppen kan utnytte de gode egenskapene fra de flerumettete fettsyrene EPA og DHA, helt ned til cellenivå. Marine omega-3-oljer er svært ustabile, men det er også det som gjør de svært sunne. I Olivita fungerer olivenoljen som en antioksidant og hindrer seloljen fra å oksidere, å bli harsk.

Olivenoljen gjør at det smaker litt kraftig, men det bryr jeg meg fint lite om når jeg vet den gode effekten. For meg er det uansett ingen sak med riktig helleteknikk og en skvett melk i etterkant. Dessuten så er Olivita med sitronsmak en vinner for de som er litt sarte på smak. På denne tiden av året er det i tillegg en stor bonus for oss nordboere at det er tilsatt vitamin D.

Det er altså ikke ett fett for meg, derfor velger jeg Olivita i min hverdag.

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.